Photobooth huren

Met 800+ events en 100.000+ tevreden gebruikers is de Djunes photobooth een begrip in de evenementenbranche. Kijk op deze pagina voor info over photobooth huren.

Photobooth huren behoort zonder enige twijfel tot de snelst groeiende vormen van entertainment op feestjes en evenementen. Staat er een verjaardagsfeest, familiereünie, jubileum, schoolfeest of andere gelegenheid op de planning? Met een foto booth zorg je voor extra vermaak én geef je je gasten een tastbaar aandenken aan een fantastische dag of avond. Ook op bruiloften maken fotobooths steeds vaker hun opwachting. 

Bekijk alle mogelijkheden voor de fotostrip

 
For English go to photobooth rental
 
Beschikbaarheid aanvragen
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Kies de gewenste dag

Kies het model
Zelfde techniek maar andere look.

Reserveren maar!

 • 24 uur huur
 • 330 prints, voldoende voor 3 uur non stop printen
 • 2 prints per foto sessie
 • Gratis transport*
 • Persoonlijk fotoframe
 • Foto's achteraf digitaal
289,26 excl btw.

*Binnen een straal van 50km vanaf Noordwijk

MAKKELIJK GEREGELD TEGEN EEN VOORDELIGE ALL-IN PRIJS

Gemakkelijk én voor een voordelige all-in prijs een fotobooth huren voor jouw feest? Dat doe je bij Djunes, hét boekingsbureau met ruim 15 jaar ervaring binnen de evenementenbranche. We verhuren houten en stalen modellen. Kies welke van de twee jij de mooiste vindt en verras jouw gasten met deze bijzondere photobooth! Bij Djunes kun je rekenen op: een huurtermijn van 24 uur, 330 prints, een uniek fotokader, digitale foto’s en transport. En dat alles voor slechts €350,- inclusief btw. Dien online een aanvraag in om de Djunes photobooth te huren voor jouw feest!

Bekijk al onze personalisatie mogelijkheden voor de fotostrip


Tevreden klanten


Huur een photobooth voor maar €350,-

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Personaliseren

Jouw feest is uniek en daar hoort natuurlijk een uniek, persoonlijk fotokader bij. Djunes maakt deze aan de hand van een door jou gekozen template. Dit is inclusief in de prijs. Hiernaast zie je enkele voorbeelden van fotoframes. Klik op de knop hieronder om ruim 100 fotostrip templates te bekijken en te zien waaruit jij kunt kiezen.

Reserveer photobooth  Uitleg fotoframe
Photobooth huren

“Photobooth hit!”

 • Verjaardagsfeest
 • 40
De fotobooth was een hit! Goede kwaliteit fotos en heel makkelijk in gebruik. Heel erg bedankt voor de fijne service.
Wilma

Een all-in
Prijs.

Gemakkelijk en voor een voordelige all-in prijs een photo booth huren voor jouw feest? Dat doe je bij Djunes, hét boekingsbureau met ruim 15 jaar ervaring binnen de evenementenbranche. We verhuren houten en stalen modellen. Kies welke van de twee jij de mooiste vindt en verras jouw gasten met deze bijzondere photo booth! Bij Djunes kun je rekenen op: een huurtermijn van 24 uur, 330 prints, een uniek fotokader, digitale foto's en transport.

Beschikbaarheid opvragen Bekijk meer foto's
icons/photobooth
Luxe photobooth
Inclusief verlichting
icons/vervoer
Gratis transport*
icons/photoframe
Inclusief persoonlijk fotoframe
ONZE PRIJS
350,- incl. BTW

*Binnen een straal van 50km vanaf Noordwijk

WAT IS EEN FOTOBOOTH?

Een photobooth is een kiosk of een kastje met een digitale camera, een scherm en een printer. Een fotograaf is niet nodig, want met één druk op de knop maakt het apparaat drie tot vier foto’s. Deze worden direct én dubbel geprint op een door jou gekozen unieke fotostrip. Zo kunnen je gasten met hun foto’s naar huis en kun je telkens één strip in bijvoorbeeld een fotoboek of photobooth gastenboek laten plakken. 

Bekijk hier onze "audio gastenboek".

Bij Djunes doen we daar nog een schepje bovenop. Na afloop van het evenement ontvang je ook nog eens alle digitale foto’s per e-mail. Onze fotobooths zijn voorzien van een digitale spiegelreflexcamera die bij elke foto automatisch scherpstelt. Bovenop de kast bevindt zich een ringlight, zodat je bij elk feest over voldoende en de juiste verlichting beschikt. 

Of je nu de stalen of de houten model bij Djunes huurt, in beide gevallen gaat het niet om een fotohokje (kiosk), maar om een fotozuil. Ideaal voor wanneer je wat minder ruimte hebt. Leer hier meer over "Hoe werkt een photobooth?"

Lachen gegarandeerd

Kom je op een feestje en hoor je uit een bepaalde hoek alsmaar gelach en gegrinnik komen? De kans is groot dat daar een photobooth staat! Gasten van alle leeftijden vinden het leuk om samen op de foto te gaan. Wissel tussen de foto’s door snel van pose, trek een gekke bek of gebruik props als hoedjes en brillen om er helemaal een origineel plaatje van te maken. Voor je het weet sluit de ene na de andere gast zich in de rij aan om zich ook vast te laten leggen!
 
Lees meer

Veelgestelde vragen

Photobooth

 • Hoe werkt de Photobooth?
  Het apparaat werkt heel eenvoudig. Je kiest een persoonlijk fotoframe, je pakt fotoprops, klikt op het scherm en lachen maar! Nadat je de foto’s hebt gemaakt print de fotobooth deze vanzelf uit en heb jij een prachtige herinnering aan de dag! 
 • Hoe kan ik de photobooth reserveren?
  • Dien online een offerte aanvraag in.
  • Wij versturen je de offerte en informeren je over de beschikbaarheid
  • Bij akkoord stellen we samen de bezorg- en afhaaltijden vast en bepaalt u uw persoonlijke fotokader
  • Op de dag van jouw feest of evenement komen wij de photobooth installeren en instellen
  • De dag na jouw feest halen we de photobooth weer op
  • Na enkele dagen ontvang je alle foto’s per e-mail of usb-stick. Informeer voor die laatste optie naar de mogelijkheden
  Bekijk hieronder onze video over hoe je een photobooth huurt vanaf het moment dat je hem huurt tot het einde van jouw evenement.
   
 • Hoeveel foto's worden er per fotosessie geprint?
  Er worden elke fotosessie twee strips geprint
 • Wat is de ideale afstand tussen de camera en de achterwand?
  De ideale afstand tussen de camera en een eventuele achterwand is 2 tot 2,5 meter
 • Hoe zit het met de stroomaansluiting?
  De fotobooth heeft een stroomaansluiting nodig
 • Hoe zit het met de verlichting?
  Op de fotobooth zit een ring light. Deze is aan de achterkant te bedienen en aan te passen naar de gewenste kleur licht.
 • Hoeveel ruimte neemt het apparaat in beslag?
  De stalen photobooth zelf neemt een ruimte van 40 x 40 cm in beslag. Het houten model heeft een driehoekig onderstel van 100 x 100 x 100 cm. Om de leukste foto’s te maken raden wij aan om een gebied vrij te houden van ongeveer 3 m x 2 m voor de photobooth.
 • Wat heb je nodig om een photobooth nog leuker te maken?
  Photobooths zijn een geweldige manier om herinneringen te maken op feesten, bruiloften en andere speciale gelegenheden. Maar om deze herinneringen nog specialer te maken, kun je een aantal leuke photobooth props en photobooth attributen toevoegen! Denk bijvoorbeeld aan een snor, hoed, gekke bril, bunny oren, champagneglazen, flamingo’s en meer. Zo worden de foto’s nóg leuker! Foto props kun je o.a. bij AliExpress of Hema bestellen.


  Maak wat moois van de fotobooth achtergrond, hij staat tenslotte op elke foto. Denk bijvoorbeeld aan ballonnen of zelfs ballonnenpilaren, vlaggetjes, glimmende stukken stof, planten of andere attributen. Ook kun je een banner als achtergrond laten drukken. Hiervoor adviseren we een afmeting van 2,5 x 2,5 meter.

  Koop een fotoalbum en een plakstift en leg deze bij de fotobooth. Zo kunnen al je gasten één van de twee geprinte fotostrips in het boek plakken. Leg er ook een pen bij, zodat ze er een leuke boodschap bij kunnen achterlaten. 
 • Hoe duur is een photobooth huren?
  De huur van een photobooth bij djunes bedraagt 350 euro inc btw. Dit is inclusief bezorging (50 km vanaf Noordwijk), installeren en demonteren, een gepersonaliseerd fotoframe.
  Verwacht u de fotorol op te maken? Dan kunnen wij de fotorol verdubbelen van 650 naar 1300 fotostrips voor 87,50 euro.
  Verder dan 50 km vanaf Noordwijk? Dan rekenen wij daar 0,83 euro per kilometer voor.
 • Hoe kies ik een persoonlijk fotoframe?
  Na het ondertekenen van de offerte ontvang u automatisch een vragenlijst, in de vragenlijst kan je aangeven of je zelf een framepje maakt via Canva of photoshop. Je een fotoframe ook kiezen op templatesbooth.com of dat je ons een aantal .png fotos stuurt en wij het framepje voor jou in elkaar zetten.

Transport

 • Wat zijn de transportkosten?
  De eerste 50 kilometer vanaf Noordwijk (Zuid-Holland) is gratis. Is de locatie verder dan 50 km vanaf Noordwijk? Dan rekenen wij daar €0,50 per kilometer x 2 (brengen & halen) dus €1,00 per kilometer voor.
 • Hoe zit het met de bezorgtijden?
  We komen de photobooth op een door jou aangegeven tijdstip bezorgen en installeren en halen deze de volgende dag weer op.
 • Hoeveel tijd is er nodig om op te bouwen?
  Het duurt 15-30 minuten om het apparaat te installeren.
 • Moet er iemand aanwezig zijn bij het bezorgen?
  We raden aan dat er iemand namens de huurder aanwezig is zodat we samen de plaatsing kunnen bespreken en uitleg kunnen geven over de photobooth.


Huur een photobooth voor maar €350,-

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN