Audio Gastenboek huren
61,98
75,00 incl. btw.
Heb je ooit gehoord van een audio gastenboek? Het is een fantastische manier om de sfeer van jouw feest te herbeleven! 

Specificaties

Benodigde ruimte Tafel
Bijzonderheden Je kunt kiezen tussen ons model in wit of zwart. Jouw voorkeur kan je aangeven bij de bijzonderheden in de offerteaanvraag.
Soort product Audio gastenboek
Reiskosten Gratis bij ophalen en +€50 bij verzenden via post NL ophaalpunt. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven
Dit alternatief voor het traditionele gastenboek geeft jouw gasten de kans om hun stem te laten horen. Hoe leuk is het om achteraf terug te luisteren naar de hartverwarmende felicitaties en hilarische verhalen van jouw vrienden en familie? Met een audio gastenboek wordt dit allemaal mogelijk, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over leesbare handschriften! 

Hoe werkt een audiogastenboek?

Een audiogastenboek werkt heel eenvoudig. Het enige wat jouw gasten hoeven te doen is de hoorn op te pakken, te luisteren naar het jouw zelf ingesproken welkomsbericht en na de piep een boodschap in te spreken die automatisch wordt vastgelegd. Voor dit bovenstaande is een handleiding meegeleverd met het audio gastenboek. Na afloop van het event ontvang je de audiobestanden via de mail zodat je jouw feest op ieder moment weer kan herbeleven.
Kortom, een audio gastenboek is de perfecte manier om herinneringen vast te leggen van jouw feestje, bruiloft of evenement. 
Audio gastenboek gebruiksaanwijzing

Hoe werkt het transport?

Je kunt het audiogastenboek op de dag van jouw event ophalen in Noordwijkerhout en de dag na het event weer terugbrengen.
Kies je voor verzenden dan ontvang je 1 tot 2 dagen voor evenement van ons het audio gastenboek via de post. In de koffer zit een duidelijke gebruiksaanwijzing. De dag na het evenement stuur je het audio gastenboek weer retour met het door ons meegeleverde retour label. De meerprijs voor verzenden is €50,- i.v.m. verzendkosten en dat je het gastenboek langer in bezit hebt.

 

61,98
75,00 incl. btw.
Heb je ooit gehoord van een audio gastenboek? Het is een fantastische manier om de sfeer van jouw feest te herbeleven! 

Waarom Djunes?

  • Persoonlijk contact
  • Ervaring sinds 2007
  • Altijd een aanbod op maat
  • Ruime keuze
Een vraag over Audio Gastenboek huren?
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.