Audio Gastenboek huren
144,63
175,00 incl. btw.
Heb je ooit gehoord van een audio gastenboek? Het is een fantastische manier om de sfeer van jouw feest te herbeleven! 

Specificaties

Benodigde ruimte Tafel
Soort product Audio gastenboek
Reiskosten Vrij transport via Nederland via post incl retourlabel
Dit alternatief voor het traditionele gastenboek geeft jouw gasten de kans om hun stem te laten horen. Hoe leuk is het om achteraf terug te luisteren naar de hartverwarmende felicitaties en hilarische verhalen van jouw vrienden en familie? Met een audio gastenboek wordt dit allemaal mogelijk, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over leesbare handschriften! 

Hoe werkt een audiogastenboek?

Een audiogastenboek werkt heel eenvoudig. Het enige wat jouw gasten hoeven te doen is de hoorn op te pakken, te luisteren naar het jouw zelf ingesproken welkomsbericht en na de piep een boodschap in te spreken die automatisch wordt vastgelegd. Na afloop van het event ontvang je de audiobestanden via de mail zodat je jouw feest op ieder moment weer kan herbeleven.
Kortom, een audio gastenboek is de perfecte manier om herinneringen vast te leggen van jouw feestje, bruiloft of evenement. 

Hoe werkt het?

1 tot 2 dagen voor evenement ontvang je ons audio gastenboek via de post. In de koffer zit een duidelijke gebruiksaanwijzing. De dag na het evenement stuur je het audio gastenboek weer retour met het door ons meegeleverde retour label.

Korting op audiogastenboek?

Huur je bij ons een photobooth? Dan ontvang je €100,- korting op het audio gastenboek. De reden waarom we deze flinke korting kunnen geven is omdat we zo het audio gastenboek maar 1 dag kwijt zijn en we hem makkelijk mee kunnen vervoeren met de photobooth wat weer verzendkosten scheelt.
144,63
175,00 incl. btw.
Heb je ooit gehoord van een audio gastenboek? Het is een fantastische manier om de sfeer van jouw feest te herbeleven! 

Waarom Djunes?

  • Persoonlijk contact
  • Ervaring sinds 2007
  • Altijd een aanbod op maat
  • Ruime keuze
Een vraag over Audio Gastenboek huren?
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.

Verder kijken?