Kennis en kunde
Uitgedrukt in artikelen.

Hieronder staan blogs die veel informatie geven voor het geven van bedrijfs en privé feesten.

Een Origineel Gastenboek voor Jouw Bruiloft

Een Origineel Gastenboek voor Jouw Bruiloft

Het is zover, de grote dag waar je al zo lang van gedroomd hebt - je bruiloft! Je hebt de perfecte locatie gekozen, je droomjurk of -pak gevonden en alle details van de ceremonie en het feest zorgvuldig gepland. Maar hoe zorg je ervoor dat deze bijzondere dag nog specialer wordt? Het antwoord ligt in een origineel gastenboek voor je bruiloft. Vergeet die saaie, traditionele gastenboeken en laat je creativiteit de vrije loop om een gastenboek te creëren dat je voor altijd zal koesteren.

Photobooth props

Photobooths zijn een geweldige manier om onvergetelijke herinneringen te creëren op feesten, bruiloften en andere speciale gelegenheden. Maar om die herinneringen nóg specialer te maken, kun je leuke photobooth accessoires en props toevoegen! In deze blog bespreken we enkele van de leukste en meest originele photobooth accessoires waarmee je je volgende feest nog gezelliger kunt maken. Photobooth accessoires worden ook wel photobooth props genoemd.


 
Photobooth props
Photobooth gastenboek

Photobooth gastenboek

Een photobooth gastenboek is de perfecte manier om de herinneringen van jouw speciale gelegenheid vast te leggen. Of je nu een bruiloft, verjaardagsfeest of bedrijfsevenement organiseert, een photobooth gastenboek zorgt ervoor dat alle gasten betrokken zijn en een geweldig aandenken hebben aan jouw evenement.

 

Photobooth kerst

Kerst is de tijd van het jaar waarin vrienden en familie samenkomen om te genieten van warmte en gezelligheid. En wat is er leuker dan een photobooth op jouw kerstfeest? Een photobooth zorgt voor veel plezier en creëert de leukste kerstfoto's als blijvende herinnering voor jou en je gasten.

Fotobooth huren
Photobooth kerst
Photobooth festival

Photobooth festival

Fotobooths op festivals zijn de laatste jaren steeds populairder geworden en het is niet moeilijk om te zien waarom. Ze bieden festivalgangers de kans om onvergetelijke herinneringen te creëren met vrienden en familie, en het is een geweldige manier om de sfeer vast te leggen en de gezelligheid van het festival te vieren.

Hoe maak je je eigen Photobooth?

Een photobooth is een fantastische manier om herinneringen te creëren op elk feest of evenement. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest, een photobooth zorgt ervoor dat gasten kunnen lachen en plezier kunnen hebben. Gelukkig is het maken van een photobooth een eenvoudig project dat iedereen kan doen met een paar simpele materialen en wat creativiteit.
 
Hoe maak je je eigen Photobooth?
Hoe werkt een photobooth?

Hoe werkt een photobooth?

Een photobooth is een fantastische manier om tijdens een feest of evenement herinneringen vast te leggen. Het is eigenlijk een soort fotohokje waar gasten plezier kunnen hebben met vrienden of familie terwijl ze foto's maken. In deze blog bespreken we verschillende functies van een photobooth en geven we tips om er optimaal van te genieten.
 

Photo booth achtergrond

Het versieren van de achtergrond van een photobooth is een geweldige manier om een feest of evenement op te fleuren. Er zijn veel verschillende manieren om de achtergrond van een photobooth te versieren, van eenvoudig tot uitgebreid.

 
Photo booth achtergrond
Photobooth feest

Photobooth feest

Feesten zijn altijd leuk, maar met een photobooth wordt het pas echt geweldig! Een photobooth is de perfecte manier om herinneringen te creëren en gasten volop te laten lachen en plezier te laten maken op jouw feest, babyshower of ander evenement.

 

Wat betekent Photobooth nou eigenlijk?

Een photobooth is een mobiele fotostudio die je kunt huren voor een bepaalde tijd. Deze booth is vaak uitgerust met een camera, verlichting en een printer. Hierdoor kun je zelf een aantal leuke foto's maken met vrienden, familie of collega's. Deze foto's worden direct afgedrukt en kun je de foto’s mee naar huis nemen als herinnering aan de gezellige dag.
Wat betekent Photobooth nou eigenlijk?
Pioneer DJ sets beschermen tegen diefstal

Pioneer DJ sets beschermen tegen diefstal

Regelmatig hoor je dat dj sets gestolen worden bij festivals en evenementen. De huurder van de apparatuur is meestal aansprakelijk voor de schade waardoor het hem bij diefstal veel geld kost. 
Diefstal van dj sets kun je nooit helemaal tegen gaan maar je kunt wel maatregelen treffen waardoor het voor de dief lastiger wordt om ze te stelen. Ook kun je maatregelen treffen om ze na diefstal terug te vinden.
 

Tips voor het boeken van een liveband met dj

Wil jij voor jou bruiloft of bedrijfsfeest een DJ en een band? Hieronder staan een aantal tips die van pas komen.

Bekijk onze coverbands

Tips voor het boeken van een liveband met dj
Strand bruiloft

Strand bruiloft

Elkaar het jawoord geven is een erg speciaal moment, waar ook een speciale locatie bij behoord. Trouwen op het strand is voor vele het ideale plaatje, maar dit hoeft niet altijd op een tropisch eiland te zijn.
 

8 Tips voor het boeken van een dj op je bruiloft

Wil jij een DJ huren voor jouw huwelijksfeest maar weet je niet waar je moet beginnen? Deze blog helpt jou hiermee.
 

8 Tips voor het boeken van een dj op je bruiloft
Hoeveel geld geef je op een bruiloft?

Hoeveel geld geef je op een bruiloft?

Het trouwseizoen staat weer voor de deur en daarmee ook de vraag: wat stop je in het envelopje? Op veel trouwkaarten staat als cadeautip een envelopje, maar hoe bepaal je het juiste geldbedrag? Om je hierbij te helpen, hebben we handige richtlijnen opgesteld. Zo geef je altijd het passende geldbedrag op een bruiloft!
 

Photobooth Backdrop:Het Creëren van Onvergetelijke Momenten

In de snelle wereld van evenementenplanning is elk detail belangrijk. Van de decoraties tot de sfeer is het creëren van onvergetelijke ervaringen het ultieme doel. Een element dat vaak de hoofdrol speelt in het vastleggen van die momenten in combinatie met een photobooth, is de photobooth backdrop. Laten we duiken in de wereld van photobooth backdrops, waarbij we verschillende soorten, trends en tips verkennen om ervoor te zorgen dat jouw evenementen een blijvende indruk achterlaten.
Photobooth Backdrop:Het Creëren van Onvergetelijke Momenten

Waar komt de photobooth eigenlijk vandaan?

Fotohokje, photobooth, fotozuil, fotobox, fotokast of fotomachine. En zo kan ik nog wel een paar namen verzinnen voor deze fantastische machine. Je vindt ze overal terug. In Nederland kom je ze vooral tegen op stations, voornamelijk voor het maken van pasfoto's. Maar steeds vaker zie je ze ook op beurzen, festivals, bruiloften en andere evenementen. Maar waar komt die photobooth nu eigenlijk vandaan?

Kosten bruiloft - Wat kost een bruiloft?

Wat zijn de kosten van een bruiloft? We hebben de gemiddelde uitgaven voor verschillende aspecten van een trouwdag voor jullie op een rijtje gezet, zodat jullie een idee krijgen van de totale kosten.


 
Kosten bruiloft - Wat kost een bruiloft?

Photobooth Trends

Photobooths zijn al geruime tijd niet meer weg te denken op evenementen, en in 2023 zien we opwindende nieuwe trends die je feest of bruiloft naar een hoger niveau tillen. Ben je op zoek naar innovatieve ideeën voor je speciale dag? Lees dan verder!

“Wij hebben bij djunes de photoboot gehuurd, de service was super. ”

  • Bruiloft
  • 75
  • Beach Club Zomers, Katwijk

Wij hebben bij djunes de photoboot gehuurd  de service was super. Duidelijke afspraken en met vragen heel snel antwoord. De photoboot was en groot succes op de bruiloft, voor herhaling vatbaar

Wendy