Kennis en kunde
Uitgedrukt in artikelen.

Hieronder staan blogs die veel informatie geven voor het geven van bedrijfs en privé feesten.

Photobooth props

Photobooth props

Photobooths zijn een geweldige manier om herinneringen te maken op feesten, bruiloften en andere speciale gelegenheden. Maar om deze herinneringen nog specialer te maken, kun je een aantal leuke photobooth props en photobooth attributen toevoegen! In deze blog zullen we een aantal van de leukste en meest originele photobooth props bespreken die je kunt gebruiken om je volgende feest nog gezelliger te maken. Photobooth props worden ook wel photobooth stokjes genoemd.
 

Photobooth gastenboek

Photobooth gastenboeken zijn de perfecte manier om de herinneringen van je speciale gelegenheid vast te leggen. Of je nu een bruiloft, verjaardagsfeest of bedrijfsfeest organiseert, een photobooth gastenboek is een leuke manier om te zorgen dat alle gasten betrokken zijn en een geweldig aandenken hebben van jouw event.

 
Photobooth gastenboek
Photobooth kerst

Photobooth kerst

Kerst is een tijd van het jaar waarop mensen samenkomen met vrienden en familie om te genieten van gezelligheid en warmte. Wat is er nu leuker dan een photobooth op je kerstfeest? Een photobooth zorgt voor veel plezier en de leukste kerst foto's als herinnering voor jou en je gasten.
 

Photobooth festival

Fotobooths op festivals zijn de laatste jaren steeds populairder geworden en het is niet moeilijk om te zien waarom. Ze bieden festivalgangers de kans om onvergetelijke herinneringen te creëren met vrienden en familie, en het is een geweldige manier om de sfeer vast te leggen en de gezelligheid van het festival te vieren.
Photobooth festival
Feestje op de zaak? Huur een DJ!

Feestje op de zaak? Huur een DJ!

Ben jij degene die de DJ voor het personeelsfeest regelt maar heb je geen idee waar je op moet letten? Dit artikel helpt jou hierbij!
 

Hoe maak je je eigen Photobooth?

Een photobooth is een geweldige manier om herinneringen te maken op elk feest of evenement. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest, een photobooth is een leuke manier om gasten te laten lachen en plezier te hebben. Gelukkig is het maken van een photobooth een eenvoudig project dat iedereen kan doen met een paar eenvoudige materialen en een beetje creativiteit.
 
Hoe maak je je eigen Photobooth?
Hoe werkt een photobooth?

Hoe werkt een photobooth?

Een photobooth is een geweldige manier om herinneringen vast te leggen tijdens een feest of evenement. Het is een soort fotohokje waarin gasten zich kunnen laten fotograferen terwijl ze zich vermaken met vrienden of familie. In deze blog zullen we een aantal functies van een photobooth bespreken en hoe u er het meeste plezier uit kunt halen.
 

Photobooth achtergrond

Het versieren van de achtergrond van een photobooth is een geweldige manier om een feest of evenement op te leuken. Er zijn vele manieren om de achtergrond van een photobooth te versieren wanneer u een photobooth huurt, van simpel tot uitgebreid.

 
Photobooth achtergrond
Photobooth feest

Photobooth feest

Feesten zijn altijd leuk, maar met een photobooth worden ze nog leuker! Een photobooth is een geweldige manier om herinneringen te creëren en gasten te laten lachen en plezier maken op uw feest, babyshower of ander event.

 

Photobooth wedding

Adding a photobooth to your wedding reception is a fun and interactive way to entertain your guests and capture memories that will last a lifetime. Not only is it a great ice breaker for guests who may not know each other, but it also provides a unique and personalized memento for you and your partner to treasure.
Photobooth wedding
Vintage Photobooth

Vintage Photobooth

Een vintage photobooth is de perfecte manier om de sfeer van een ouderwetse fotostudio naar uw feest of gelegenheid te brengen. Deze unieke aanvulling op uw evenement zorgt niet alleen voor een geweldige manier om herinneringen te creëren, maar het zorgt ook voor een gezellige en ongedwongen sfeer.

 

Wat bekent Photbooth nou eigenlijk?

Een photobooth is een mobiele fotostudio die je kunt huren voor een bepaalde tijd. Deze booth is vaak uitgerust met een camera, verlichting en een printer. Hierdoor kun je zelf een aantal leuke foto's maken met vrienden, familie of collega's. Deze foto's worden direct afgedrukt en kun je de foto’s mee naar huis nemen als herinnering aan de gezellige dag.
Wat bekent Photbooth nou eigenlijk?
Pioneer DJ sets beschermen tegen diefstal

Pioneer DJ sets beschermen tegen diefstal

Regelmatig hoor je dat dj sets gestolen worden bij festivals en evenementen. De huurder van de apparatuur is meestal aansprakelijk voor de schade waardoor het hem bij diefstal veel geld kost. 
Diefstal van dj sets kun je nooit helemaal tegen gaan maar je kunt wel maatregelen treffen waardoor het voor de dief lastiger wordt om ze te stelen. Ook kun je maatregelen treffen om ze na diefstal terug te vinden.
 

Tips voor het boeken van een liveband met dj

Wil jij voor jou bruiloft of bedrijfsfeest een DJ en een band? Hieronder staan een aantal tips die van pas komen.

Bekijk onze coverbands

Tips voor het boeken van een liveband met dj
Strand bruiloft

Strand bruiloft

Elkaar het jawoord geven is een erg speciaal moment, waar ook een speciale locatie bij behoord. Trouwen op het strand is voor vele het ideale plaatje, maar dit hoeft niet altijd op een tropisch eiland te zijn.
 

8 Tips voor het boeken van een dj op je bruiloft

Wil jij een DJ huren voor jouw huwelijksfeest maar weet je niet waar je moet beginnen? Deze blog helpt jou hiermee.
 

8 Tips voor het boeken van een dj op je bruiloft

“Wij hebben bij djunes de photoboot gehuurd, de service was super. ”

  • Bruiloft
  • 75
  • Beach Club Zomers, Katwijk

Wij hebben bij djunes de photoboot gehuurd   de service was super. Duidelijke afspraken en met vragen heel snel antwoord.  De photoboot was en groot succes op de bruiloft,  voor herhaling vatbaar

Wendy