Kennis en kunde
Uitgedrukt in artikelen.

Hieronder staan blogs die veel informatie geven voor het geven van bedrijfs en privé feesten.

Een Origineel Gastenboek voor Jouw Bruiloft

Een Origineel Gastenboek voor Jouw Bruiloft

De dag waar je altijd van gedroomd hebt, jullie bruiloft, staat voor de deur! Met een perfecte locatie, je droomoutfit klaar, en elk detail van de viering tot in de puntjes geregeld, vraag je je af: hoe maak ik deze dag nog onvergetelijker? Maak kennis met het unieke gastenboek, een frisse wind door de traditionele gastenboeken heen. Laat je inspireren om een gastenboek te creëren dat je voor altijd zult koesteren, ver weg van de standaard boeken.

Photobooth props

Photobooths transformeren elk evenement - van bruiloften tot feesten en bijzondere vieringen - in een bron van eindeloze herinneringen. En wat is nu een betere manier om die herinneringen onvergetelijk te maken dan door het gebruik van creatieve photobooth accessoires? In dit artikel duiken we in de wereld van de meest unieke en plezierige photobooth props die jouw volgende feest onweerstaanbaar leuk maken.


 
Photobooth props
Photobooth gastenboek

Photobooth gastenboek

Een photobooth gastenboek is de perfecte manier om de herinneringen van jouw speciale gelegenheid vast te leggen. Of je nu een bruiloft, verjaardagsfeest of bedrijfsevenement organiseert, een photobooth gastenboek zorgt ervoor dat alle gasten betrokken zijn en een geweldig aandenken hebben aan jouw evenement.

 

Photobooth kerst

Kerst is de tijd van het jaar waarin vrienden en familie samenkomen om te genieten van warmte en gezelligheid. En wat is er leuker dan een photobooth op jouw kerstfeest? Een photobooth zorgt voor veel plezier en creëert de leukste kerstfoto's als blijvende herinnering voor jou en je gasten.

Fotobooth huren
Photobooth kerst
Photobooth festival

Photobooth festival

Fotobooths op festivals zijn de laatste jaren steeds populairder geworden en het is niet moeilijk om te zien waarom. Ze bieden festivalgangers de kans om onvergetelijke herinneringen te creëren met vrienden en familie, en het is een geweldige manier om de sfeer vast te leggen en de gezelligheid van het festival te vieren.

Hoe maak je je eigen Photobooth?

Een photobooth is een fantastische manier om herinneringen te creëren op elk feest of evenement. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest, een photobooth zorgt ervoor dat gasten kunnen lachen en plezier kunnen hebben. Gelukkig is het maken van een photobooth een eenvoudig project dat iedereen kan doen met een paar simpele materialen en wat creativiteit.
 
Hoe maak je je eigen Photobooth?
Photo booth achtergrond

Photo booth achtergrond

Het versieren van de achtergrond van een photobooth is een geweldige manier om een feest of evenement op te fleuren. Er zijn veel verschillende manieren om de achtergrond van een photobooth te versieren, van eenvoudig tot uitgebreid.

 

Photobooth feest

Feesten zijn altijd leuk, maar met een photobooth wordt het pas echt geweldig! Een photobooth is de perfecte manier om herinneringen te creëren en gasten volop te laten lachen en plezier te laten maken op jouw feest, babyshower of ander evenement.

 
Photobooth feest
Wat betekent Photobooth nou eigenlijk?

Wat betekent Photobooth nou eigenlijk?

Een photobooth is een mobiele fotostudio die je kunt huren voor een bepaalde tijd. Deze booth is vaak uitgerust met een camera, verlichting en een printer. Hierdoor kun je zelf een aantal leuke foto's maken met vrienden, familie of collega's. Deze foto's worden direct afgedrukt en kun je de foto’s mee naar huis nemen als herinnering aan de gezellige dag.

Pioneer DJ sets beschermen tegen diefstal

Regelmatig hoor je dat dj sets gestolen worden bij festivals en evenementen. De huurder van de apparatuur is meestal aansprakelijk voor de schade waardoor het hem bij diefstal veel geld kost. 
Diefstal van dj sets kun je nooit helemaal tegen gaan maar je kunt wel maatregelen treffen waardoor het voor de dief lastiger wordt om ze te stelen. Ook kun je maatregelen treffen om ze na diefstal terug te vinden.
 
Pioneer DJ sets beschermen tegen diefstal
Tips voor het boeken van een liveband met dj

Tips voor het boeken van een liveband met dj

Wil jij voor jou bruiloft of bedrijfsfeest een DJ en een band? Hieronder staan een aantal tips die van pas komen.

Bekijk onze coverbands

Strand bruiloft

Elkaar het jawoord geven is een erg speciaal moment, waar ook een speciale locatie bij behoord. Trouwen op het strand is voor vele het ideale plaatje, maar dit hoeft niet altijd op een tropisch eiland te zijn.
 
Strand bruiloft
8 Tips voor het boeken van een dj op je bruiloft

8 Tips voor het boeken van een dj op je bruiloft

Wil jij een DJ huren voor jouw huwelijksfeest maar weet je niet waar je moet beginnen? Deze blog helpt jou hiermee.
 

Hoeveel geld geef je op een bruiloft?

Het trouwseizoen staat weer voor de deur en daarmee ook de vraag: wat stop je in het envelopje? Op veel trouwkaarten staat als cadeautip een envelopje, maar hoe bepaal je het juiste geldbedrag? Om je hierbij te helpen, hebben we handige richtlijnen opgesteld. Zo geef je altijd het passende geldbedrag op een bruiloft!
 
Hoeveel geld geef je op een bruiloft?
Photobooth Backdrop:Het Creëren van Onvergetelijke Momenten

Photobooth Backdrop:Het Creëren van Onvergetelijke Momenten

In het dynamische veld van evenementenorganisatie telt elk detail mee om onvergetelijke momenten te scheppen. Tussen alle aspecten neemt de photobooth backdrop vaak een centrale plaats in. Deze achtergronden zijn niet alleen decoratief, maar vormen ook het decor voor memorabele snapshots. Duik met ons mee in de gevarieerde wereld van photobooth backdrops, ontdek trends, soorten en handige tips die jouw evenement een onuitwisbare indruk laten maken.

Waar komt de photobooth eigenlijk vandaan?

Fotohokje, photobooth, fotozuil, fotobox, fotokast of fotomachine. En zo kan ik nog wel een paar namen verzinnen voor deze fantastische machine. Je vindt ze overal terug. In Nederland kom je ze vooral tegen op stations, voornamelijk voor het maken van pasfoto's. Maar steeds vaker zie je ze ook op beurzen, festivals, bruiloften en andere evenementen. Maar waar komt die photobooth nu eigenlijk vandaan?
Kosten bruiloft - Wat kost een bruiloft?

Kosten bruiloft - Wat kost een bruiloft?

Wat zijn de kosten van een bruiloft? We hebben de gemiddelde uitgaven voor verschillende aspecten van een trouwdag voor jullie op een rijtje gezet, zodat jullie een idee krijgen van de totale kosten.


 

Photobooth Trends

Photobooths zijn al geruime tijd niet meer weg te denken op evenementen, en in 2023 zien we opwindende nieuwe trends die je feest of bruiloft naar een hoger niveau tillen. Ben je op zoek naar innovatieve ideeën voor je speciale dag? Lees dan verder!

 
Photobooth Trends

“Wij hebben bij djunes de photoboot gehuurd, de service was super. ”

  • Bruiloft
  • 75
  • Beach Club Zomers, Katwijk

Wij hebben bij djunes de photoboot gehuurd  de service was super. Duidelijke afspraken en met vragen heel snel antwoord. De photoboot was en groot succes op de bruiloft, voor herhaling vatbaar

Wendy