Strand bruiloft

Elkaar het jawoord geven is een erg speciaal moment, waar ook een speciale locatie bij behoord. Trouwen op het strand is voor vele het ideale plaatje, maar dit hoeft niet altijd op een tropisch eiland te zijn.
 Een strand bruiloft in Nederland zal zorgen voor jullie onvergetelijke dag. Bij deze onvergetelijke dag zullen jullie genieten van de voeten in het zand, een prachtig uitzicht, lekkere hapjes, verfrissende drankjes en als klap op de vuurpijl een prachtige ondergaande zon.

Een leuke bijkomstigheid bij het trouwen aan zee in Nederland is dat als je later weer terug komt naar het strand jullie naar de trouwfoto’s kunnen kijken en het moment weer helemaal kunnen herleven.

Strand bruiloft

Trouwlocatie strand 

Behoord trouwen op het strand bij jullie dromen, dan willen we jullie voorstellen aan Strandpaviljoen De Zeemeeuw, de perfecte locatie om elkaar het woord te geven. Strandpaviljoen De Zeemeeuw is een officiële trouwlocatie in Noordwijk en erg populair als het gaat om een bruiloft aan zee.

Noordwijk is een dorp en gemeente in Zuid-Holland en staat bekend om haar mooie boulevard en het prachtige strand. Het strand van Noordwijk is in de zomer dan ook een erg populaire locatie voor toeristen en dat is niets voor niets. Voor toeristen zijn de Nederlandse stranden net zo mooi als die op tropische eilanden, ook zij kiezen er dan vaak voor om in Noordwijk te trouwen aan het strand.
Trouwlocatie strand

Trouwceremonie strand

Het hoogtepunt van de bruiloft is natuurlijk de trouwceremonie, het moment waarop jullie dromen realiteit worden en elkaar trouw beloven. Bij dit speciale moment wordt er vaak gebruik gemaakt van muziek die bij jullie past, denk daarbij aan jullie lievelingsnummer bij de inloop. Dit moment zal eeuwig bij jullie blijven en om dit moment extra magie mee te geven kunnen jullie ervoor kiezen om een ceremonie gitarist te laten optreden. Het fijne aan een ceremonie gitarist is dat de muziek zal bestaan uit akoestische covers, waardoor er een lekkere ontspannen sfeer gecreëerd wordt.

Trouwen op het strand

Nadat jullie elkaar het ja woord gegeven hebben en iedereen lekker gegeten heeft is het tijd om leuke foto’s te maken en de vreugde te vieren in de vorm van een feest. Om jullie gasten in de juiste stemming te krijgen is het leuk om een bruiloft DJ op te laten treden. Bij Djunes zijn DJ’s te vinden in veel verschillende genres, maar zijn er ook allround DJ’s aanwezig, die aan ieder zijn wensen kan voldoen.

Zijn jullie meer van de live muziek en zouden jullie graag een leuke bruiloft coverband op bezoek willen hebben, dat kan! Djunes heeft een mooie selectie aan verschillende ervaren coverbands die graag jullie bruiloft tot een onvergetelijk moment willen maken wat vastgelegd van worden voor een getalenteerde trouwfotograaf of door een gave bruiloft photobooth. Naar onze ervaringen zorgt een coverband voor een extra dimensie op de bruiloft waardoor deze als herinnering eeuwig gekoesterd zal worden.

Trouwceremonie strand
Bron afbeeldingen: Strandpaviljoen De Zeemeeuw, Noordwijk
Deel deze pagina
Vraag het Djunes
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.

“Wij hebben bij djunes de photoboot gehuurd, de service was super. ”

  • Bruiloft
  • 75
  • Beach Club Zomers, Katwijk

Wij hebben bij djunes de photoboot gehuurd  de service was super. Duidelijke afspraken en met vragen heel snel antwoord. De photoboot was en groot succes op de bruiloft, voor herhaling vatbaar

Wendy
Compleet verzorgd,
van aankomst tot vertrek
Ruime keuze, lage prijzen
en 15 jaar ervaring
De beste dj apparatuur
en photobooths
Alles onder één dak,
met een aanspreek punt