Ceremonie gitarist
250,00
272,50 incl. btw.
Ceremonie gitarist Kurt speelt gebruikelijk 3 nummers tijdens de ceremonie bij de inloop, het tekenen en het wegloop. Bekijk de mogelijkheden op de website.
  • Pop

Kenmerken

icons/muzieknoten
Verzoekjes Ja mits vooraf overlegd

Specificaties

Speelduur Drie nummers tijdens de ceremonie (inloop - tekenen - wegloop)
Genres Pop
Repertoire George Ezra
Armin van Buuren
Ed sheeran
Bruce Sprinsteen
The Beatles
Cyndi lauper
Reiskosten Eerste 25km vrij en daarna €0.30 per km vanuit Lisse
Licht & geluid Inclusief geluid tot 75 personen

Ceremonie zanger/gitarist boeken

Kurt White, zanger/gitarist die door zijn akoestische covers een lekkere ontspannen sfeer neerzet wat perfect is voor tijdens de ceremonie of strand bruiloft. In zijn frisse repertoire vindt je nummers van artiesten zoals George Ezra, Armin van Buuren en Ed sheeran, maar gelukkig ook de gouden oude hits van artiesten zoals Bruce Sprinsteen, The Beatles en Cyndi lauper.

Kurt speelt gebruikelijk drie nummers tijdens een ceremonie (inloop, tekenen, wegloop), deze nummers worden vooraf overlegd. Mocht je willen dat Kurt bij de borrel en/of het diner speelt dan is dit ook mogelijk.
 

Bruiloft gitarist inhuren

Alle nummers worden in een lichtverteerbaar jasje gestoken zodat er een prettige ontspannen sfeer ontstaat waarbij lekker geborreld of gedineerd kan worden.
Kurt speelde zich al in de kijker bij The Voice of Holland, en was ook te beluisteren op radiostations zoals Radio2, 3FM & SlamFM.
250,00
272,50 incl. btw.
Ceremonie gitarist Kurt speelt gebruikelijk 3 nummers tijdens de ceremonie bij de inloop, het tekenen en het wegloop. Bekijk de mogelijkheden op de website.
  • Pop

Waarom Djunes?

  • Persoonlijk contact
  • Ervaring sinds 2007
  • Altijd een aanbod op maat
  • Ruime keuze
Een vraag over Ceremonie gitarist?
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.

Verder kijken?