Photobooth met Betaalsysteem

Photobooth met betaalsysteem huren? Wij hebben de perfecte oplossing waar je je gasten niet alleen een leuk aandenken aan meegeeft maar zelf ook nog wat aan over houdt. 
Staat er een evenement, een speciale actie of andere gelegenheid op de planning? Met een fotobooth zorg je voor extra vermaak én geef je je gasten een tastbaar aandenken aan een fantastische dag of avond.

 
Beschikbaarheid aanvragen
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.

 

Hoe werkt de photobooth met betaalsysteem?

Het proces is verrassend eenvoudig en gebruikersvriendelijk. U bepaalt eerst een bedrag dat gasten betalen om een foto te maken. Vervolgens personaliseert u het fotoframe naar wens.
Wij zorgen voor de installatie van de fotopaal, waarna deze direct gebruiksklaar is. Gasten kunnen eenvoudig betalen door hun mobiele telefoon of bankpas tegen het geïntegreerde betaalapparaat te houden, waarna de fotobooth automatisch start met de fotosessie. De gasten ontvangen onmiddellijk hun foto in een persoonlijk fotoframe, net zoals de instant afdruk van een Polaroid camera. Na elke fotoshoot is het apparaat meteen gereed voor de volgende gebruiker.
 

Organiseer jij een festival?

Financieel gezien kan het huren van een fotobooth een slimme zet zijn. De investering in de huur kan namelijk gecompenseerd worden door de inkomsten uit de verkoop van de foto's. Het succes is echter mede afhankelijk van het aantal gasten, type evenement en de locatie. Een strategisch gekozen, drukbezochte locatie kan leiden tot een hogere foto verkoop.

Onze apparaten zijn uitgerust met contactloze Nayax pinapparaten. Dit zorgt voor een soepele en moderne betaalervaring. Na afloop van het evenement bieden wij een gedetailleerd overzicht van het aantal verkochte foto’s.

Ben je geïnteresseerd in een photobooth met betaalsysteem voor je festival, evenement, horecagelegenheid of recreatieplek? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden en helpen je met de perfecte opstelling voor jouw locatie.