Hoe maak je je eigen Photobooth?

Een photobooth is een geweldige manier om herinneringen te maken op elk feest of evenement. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest, een photobooth is een leuke manier om gasten te laten lachen en plezier te hebben. Gelukkig is het maken van een photobooth een eenvoudig project dat iedereen kan doen met een paar eenvoudige materialen en een beetje creativiteit.
 

Fotopaal of fotohokje maken?

Eerst en vooral, moet je beslissen welk soort photobooth je wilt maken. Er zijn twee hoofdtypen: Een fotohokje en een een fotopaal. Het fotohokje is erg groot en er passen weinig mensen in. Gelukkig is het lekker knus binnen. Het voordeel aan een fotopaal is dat hij relatief klein, licht en makkelijker te maken is. Ook passen er veel meer mensen op de foto.
hoe maak je je eigen photobooth?
Ten tweede, moet je een camera kiezen. U kunt een digitale camera of een smartphone gebruiken. Als u een digitale camera gebruikt, kunt u deze aansluiten op een printer en de foto's via een programma direct afdrukken. Als u een smartphone gebruikt, kunt u een app downloaden die de foto's direct via e-mail of social media deelt.

 

Photoprops

Ten derde, moet je beslissen hoe je de gasten wilt laten poseren voor de camera. U kunt een aantal gekke hoeden, brillen, boa's en andere Photobooth accessoires verzamelen om de gasten te laten gebruiken. Ook kan je een aantal borden, ballonnen of andere decoratie gebruiken om de achtergrond leuk aan te kleden.

Tot slot, moet je de photobooth opstellen op de locatie van het feest of evenement. Zorg dat de, camera, accessoires en printer klaarstaan voor gebruik en dat de achtergond leuk is aangekleed. Laat gasten weten dat ze welkom zijn om de photobooth te gebruiken en dat ze de foto's kunnen afdrukken of delen via social media. Voeg eventueel een bord of bordje toe met instructies voor het gebruik van de photobooth.
Hoe maak je je eigen photobooth?
Na afloop van de gelegenheid, kun je de foto's verzamelen in een photobooth gastenboek of je kunt een digitaal album maken. Gasten zullen blij zijn met hun eigen persoonlijke foto's en het zal een geweldig aandenken zijn aan de gelegenheid. Je kunt ook de foto's delen op social media, zodat gasten de foto's kunnen downloaden en delen met hun vrienden en familie.

Met een beetje creativiteit en een paar eenvoudige materialen, kun je een leuke en onvergetelijke photobooth creëren voor elk feest of evenement. Laat de gasten lachen, poseren en herinneringen maken met deze DIY photobooth. Veel plezier! Mocht het nou niet lukken.. bij ons kan je ook een photobooth huren.
Deel deze pagina
Vraag het Djunes
Typ bovenstaande code over.

“Wij hebben bij djunes de photoboot gehuurd, de service was super. ”

  • Bruiloft
  • 75
  • Beach Club Zomers, Katwijk

Wij hebben bij djunes de photoboot gehuurd   de service was super. Duidelijke afspraken en met vragen heel snel antwoord.  De photoboot was en groot succes op de bruiloft,  voor herhaling vatbaar

Wendy
Compleet verzorgd,
van aankomst tot vertrek.
Ruime keuze, lage prijzen
en 15 jaar ervaring.
De beste dj apparatuur
en photobooths
Alles onder één dak,
met een aanspreek punt.