Een Origineel Gastenboek voor Jouw Bruiloft

De dag waar je altijd van gedroomd hebt, jullie bruiloft, staat voor de deur! Met een perfecte locatie, je droomoutfit klaar, en elk detail van de viering tot in de puntjes geregeld, vraag je je af: hoe maak ik deze dag nog onvergetelijker? Maak kennis met het unieke gastenboek, een frisse wind door de traditionele gastenboeken heen. Laat je inspireren om een gastenboek te creëren dat je voor altijd zult koesteren, ver weg van de standaard boeken.

Waarom een Gastenboek?

Een gastenboek dient niet alleen als een register van aanwezigheid, maar als een kostbare doos vol herinneringen, lieve berichten en welwensen van je geliefden. Het vangt de essentie van liefde en vreugde op jullie speciale dag. Dus, waarom zou je jezelf beperken tot een traditioneel boek? Hier zijn wat inventieve ideeën voor jou.

Een Fotoboek met Polaroidfoto's

Zet een polaroidcamera klaar naast een leeg album en nodig je gasten uit om zichzelf vast te leggen en de foto samen met een persoonlijke boodschap in het boek te plakken. Dit resulteert in een levendige verzameling van gelukkige momenten.

Photobooth gastenboek


Origineel gastenboek bruiloft

Jenga Blokken met een Twist

Een perfecte keus voor liefhebbers van spelletjes. Laat elke gast een persoonlijke boodschap op een Jenga blokje schrijven. Dit wordt niet alleen een spel, maar een schatkist van herinneringen.

Een Wereldkaart voor Wereldreizigers

Gebruik een wereldkaart als gastenboek voor de reislustige koppels. Laat gasten hun namen of berichten achterlaten op plekken die ze hebben bezocht of die jullie nog willen verkennen.

Een Wensboom

Plaats een kleine boom met kaartjes en pennen erbij, waarop gasten hun wensen kunnen schrijven. Een groeiende herinnering aan jullie liefde.​​​​​​​

Een Vinylplaat voor Muziekliefhebbers

Laat gasten hun berichten op een vinylplaat schrijven, een aandenken dat je kunt koesteren en zelfs beluisteren.​​​​​​​

Een Receptenboek voor Foodies

Vraag gasten om hun favoriete recepten of culinaire tips te delen, een boek vol inspiratie voor samen koken.​​​​​​​

Een Puzzelstukje van Liefde

Een puzzel waarop elke gast een boodschap achterlaat, symboliseert hoe jullie perfect samen passen.​​​​​​​

Een Tijdscapsule voor de Toekomst

Laat gasten brieven schrijven voor een toekomstige datum, een emotionele tijdcapsule die jullie samen zullen openen.

Deze gastenboekideeën voegen een persoonlijk en uniek element toe aan jullie bruiloft, en worden een blijvende herinnering aan de liefde en vreugde van deze dag. Kies iets dat weerspiegelt wie jullie zijn en geniet van een herinnering die jullie voor altijd zullen koesteren.
Deel deze pagina
Vraag het Djunes
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.

“Wij hebben bij djunes de photoboot gehuurd, de service was super. ”

  • Bruiloft
  • 75
  • Beach Club Zomers, Katwijk

Wij hebben bij djunes de photoboot gehuurd  de service was super. Duidelijke afspraken en met vragen heel snel antwoord. De photoboot was en groot succes op de bruiloft, voor herhaling vatbaar

Wendy
Compleet verzorgd,
van aankomst tot vertrek
Ruime keuze, lage prijzen
en 15 jaar ervaring
De beste dj apparatuur
en photobooths
Alles onder één dak,
met een aanspreek punt