Personeelsfeest DJ

DJ boeken

Professionele DJ boeken voor personeelsfeest of bedrijfsfeest?
✓ Ruime keuze ✓ Lage prijzen ✓ Ruim 15 jaar ervaring

 

Personeelsfeest DJ boeken

Je kunt bij ons personeelsfeest DJ’s inhuren. Bekijk ons grote aanbod op de website. Laat jij je liever persoonlijk adviseren? Neem dan contact op en we doen een verrassend aanbod aan de hand van jouw wensen.

DJ aanbod

Lees onderaan deze pagina handige tips en informatie over DJ huren.

 

Wat zijn de kosten voor personeelsfeest DJ huren?

De prijs van onze bedrijfsfeest DJ’s hebben met veel factoren te maken. Sommige personeelsfeest DJ's zijn duurder omdat ze bekender zijn of omdat ze meer lichteffecten of DJ apparatuur meenemen. De prijs kan veranderen als een DJ korter of langer moet draaien of als er een langere afstand afgelegd moet worden.

De prijs van een DJ begint bij € 425,- zonder licht en geluid. Een DJ met licht en geluid begint met een all in prijs vanaf € 675,-.

Bekijk onze DJ's

Hoe lang draait een DJ?

De meeste DJ's draaien gemiddeld 4 uur op een avond. Op de DJ artiesten pagina's kun je vinden wat de meerprijs is als langer draaien gewenst is.

Doet elke personeelsfeest DJ verzoeknummers?

Veel DJ's spelen verzoeknummers maar het kan voorkomen dat de bedrijfsfeest DJ niet alle verzoeknummers bij zich heeft. Mocht je een specifiek nummer willen horen dan raden wij aan om dit ruim voor het feest door te geven. Sommige DJ's draaien geen verzoeknummers dus mocht dit belangrijk zijn voor jou, helpen wij graag jouw wensen uit te laten komen.

Personeelsfeest dj

Hoe lang duurt het op en afbouwen van een DJ Show?

Het opbouwen van een DJ show duurt gemiddeld 30 tot 60 minuten.

Wanneer komt de bedrijfsfeest DJ aan op locatie?

De personeelsfeest DJ is standaard 30 minuten voor aanvang op jullie feest. Mocht dit eerder gewenst zijn dan is dit in overleg meestal geen probleem.

DJ met of zonder licht en geluid inhuren?

Op veel website wordt er gesproken over een DJ met of zonder licht en geluid maar wat betekent dit eigenlijk? Elke DJ heeft toch licht en geluid nodig? Dat klopt!

Soms is er op de locatie al licht en geluid aanwezig maar soms niet. In dat geval brengt een DJ of een geluidsbedrijf licht en geluid. Let erop dat je geen dubbele kosten maakt door spullen in te huren terwijl deze al aanwezig zijn op locatie.

Wat is een drive in show?

Een drive in show is een DJ show waarbij alle apparatuur meegenomen wordt, van DJ booth tot verlichting en geluid. Dit kan een allround DJ zijn maar ook een house DJ of feest DJ. Dit is echt super als het feest is op een locatie waar nog apparatuur aanwezig is.

Bedrijfsfeest dj

Uniek personeelsfeest organiseren

Zit jij in de organisatie van het bedrijfsfeest of ben jij degene die dit jaar het personeelsfeestje mag organiseren? Er komt veel kijken bij bedrijfsfeest organiseren van een bedrijfsfeest zoals; bedrijfsfeest locatie, catering, uitnodigingen, activiteiten en de muziek. 

Bij het regelen van de personeelsfeest DJ wil jij jouw collega's dit jaar uiteraard extra verassen. Boek dan een van onze bedrijfsfeest dj's. Onze DJ's hebben veel ervaring met personeelsfeesten en zullen zorgen voor een onvergetelijke avond. Bekijk hier het aanbod van onze bedrijfsfeest DJ's.

DJ Bedrijfsfeest met saxofoon

Personeelsfeest DJ met sax huren: Kun jij je jouw eerste ervaring met live muziek nog herinneren? Voor veel mensen geeft het live spelen van muziek een extra dimensie. Hoe gaaf zou het daarom zijn als je live muziek met een DJ kunt combineren? De combinatie DJ en saxofonist is een veelvoorkomende bezetting bij bruiloften en personeelsfeesten en geeft een extra dimensie aan het feest.

DJ bij personeelsfeest

Band met DJ 

Bedrijfsfeest band met DJ boeken: Kun je geen genoeg krijgen van live muziek dan kun je zelfs een band boeken naast de DJ. Dit geeft nog meer afwisseling voor jullie bedrijfsfeest. Bij de combinatie met live artiesten met DJ draait de ervaren DJ vaak in de pauzes, voor en na de live band.

Photobooth huren voor jouw bedrijfsfeest? Dat kan! Neem contact op voor de mogelijkheden of klik hier voor meer informatie.

Boek jij bij Djunes onze allround DJ, dan help wij jou om ervoor te zorgen dat dit tot in de puntjes geregeld is. Vraag een vrijblijvende offerte aan. Heb je op onze website niet kunnen vinden waarnaar jij op zoek bent? Wij helpen jou graag met persoonlijk contact de juiste DJ te vinden voor jouw bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement die aan jullie wensen voldoet.

Contact

Lees hier onze blog met 8 tips voor het boeken van een personeelsfeest DJ
 
DJ Booth
DJ Booth
Sound
Sound
Light
Light
DJ and  back-up DJ
DJ and back-up DJ
Possibly appropriate musician
Possibly appropriate musician
Transport, set-up and dismantling
Transport, set-up and dismantling
Musical coordination
Musical coordination
Coordination with location
Coordination with location
Travel and parking costs
Travel and parking costs
Your other wishes
Your other wishes
Vraag het Djunes
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.

“Wij hebben bij djunes de photoboot gehuurd, de service was super. ”

  • Bruiloft
  • 75
  • Beach Club Zomers, Katwijk

Wij hebben bij djunes de photoboot gehuurd  de service was super. Duidelijke afspraken en met vragen heel snel antwoord. De photoboot was en groot succes op de bruiloft, voor herhaling vatbaar

Wendy
Compleet verzorgd,
van aankomst tot vertrek
Ruime keuze, lage prijzen
en 15 jaar ervaring
De beste dj apparatuur
en photobooths
Alles onder één dak,
met een aanspreek punt