Pioneer DJ set huren in Noordwijk

Pioneer DJ set huren in Noordwijk doe je bij djunes.nl. De specialist in DJ set verhuur, DJ booths huren en geluid.
✓ Ruime keuze ✓ Lage prijzen ✓ Ruim 15 jaar ervaring

De sets zijn voorzien van GPS tracking!

Naast DJ-apparatuur kun je ook Photobooths huren in Noordwijk
6 artikelen
 

Pioneer CDJ 2000 huren in Noordwijk

Wij zijn naast evenementenbureau een licht en geluid verhuur bedrijf in Noordwijk gespecialiseerd in dj apparatuur. We verhuren onder meer Pioneer complete DJ sets zoals de Pioneer CDJ 2000 Nexus 2 in combinatie met de Pioneer DJM-900 Nexus 2. Op zoek naar een DJ set die hier niet bij staat neem dan contact met ons op.

Pioneer DJ set beschermen tegen diefstal

Stel je huurt de DJM-900 nxs 2 DJ mixer en Pioneer DJ controllers bij een DJ verhuurbedrijf en na afloop van het evenement kom jij er achter dat de DJ set gestolen is. De schade wordt verhaald op de huurder waardoor jij met hoge kosten komt te zitten. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om een DJ set te beschermen tegen diefstal. 
Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat na het feest de cd spelers en dj mixer achter slot en grendel gaat. Dit is bij veel evenementenlocaties geen probleem omdat er altijd wel een ruimte is die op slot kan. Bij sommige evenementen en festivals is dit niet zo vanzelfsprekend. Dan zou je de DJ sets eigenlijk beter willen beschermen tegen diefstal door ze in een DJ kluis op te bergen. Een DJ kluis is een flightcase die op slot kan met een hangslot maar die ook met een kettingslot vastgemaakt kan worden aan bijvoorbeeld het podium.

Pioneer DJ set met GPS tracking in Noordwijk

Je kunt ervoor kiezen om een complete sets met GPS tracking te huren. Bij deze DJ sets zit er GPS tracking ingebouwd waardoor je nauwkeurig kan zien waar de DJ set gebleven is. Ondanks al deze maatregelen blijft het belangrijk om kostbare DJ apparatuur niet onbeheerd achter te laten. Bekijk op deze pagina onze DJ sets met GPS tracking.
 

Feest- en bruiloft locaties in Noordwijk