Schoolfeest DJ

DJ inhuren schoolfeest

Professionele schoolfeest DJ boeken voor jouw schoolfeest vanaf €425,-.
✓ Ruime keuze ✓ Lage prijzen ✓ Ruim 15 jaar ervaring

Kosten berekenen


Schoolfeest dj huren

 

DJ Schoolfeest

Professionele DJ boeken? Dan ben je hier aan het juiste adres! Je kunt bij ons een DJ inhuren voor jouw schoolfeest met of zonder complete DJ installatie.

Op basis van jouw wensen selecteren wij de schoolfeest DJ die het best bij jou past. Daarnaast regelen wij eventueel de DJ set, DJ booth, verlichting en geluid zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken.

In tegenstelling tot goedkoper drive-in shows en andere DJ shows, gebruiken wij alleen topkwaliteit apparatuur waardoor je een ultieme beleving zult ervaren op jouw schoolfeest.

Prijzen indicatie

Wat zijn de kosten voor schoolfeest DJ huren?

De prijs van onze DJ huren heeft met veel factoren te maken. Sommige DJ's zijn duurder omdat ze bekender zijn of omdat ze meer lichteffecten of DJ apparatuur meenemen. De prijs kan veranderen als een DJ korter of langer moet draaien of als er een langere afstand afgelegd moet worden.

De prijs van een DJ huren begint bij € 425,- zonder licht en geluid. Een DJ met licht en geluid begint met een all in prijs vanaf € 675,-.

Prijsindicatie

Curved DJ booth

Hoe lang draait een schoolfeest DJ?

De meeste DJ's draaien gemiddeld 4 uur per avond. Op de DJ artiesten pagina's kun je vinden wat de meerprijs is als langer draaien gewenst is.

Doet elke DJ verzoeknummers?

Veel DJ's spelen verzoeknummers maar het kan voorkomen dat de DJ niet alle verzoeknummers bij zich heeft. Mocht je een specifiek nummer willen horen dan raden wij aan om dit ruim voor het schoolfeest door te geven.
Sommige DJ's draaien geen verzoeknummers dus mocht dit belangrijk zijn voor jou, helpen wij graag jouw wensen uit te laten komen.

Hoe lang duurt het op en afbouwen van een DJ show?

Het opbouwen van een DJ show duurt gemiddeld 30 tot 60 minuten.

Wanneer komt de DJ aan op locatie?

De schoolfeest DJ is standaard 30 minuten voor aanvang op jullie feest. Mocht dit eerder gewenst zijn dan is dit in overleg meestal geen probleem.

DJ met of zonder licht en geluid inhuren?

Op veel website wordt er gesproken over DJ met of zonder licht en geluid maar wat betekend dit eigenlijk? Elke DJ heeft toch licht en geluid nodig? Dat klopt!
Soms is er op school al licht en geluid aanwezig maar soms is dit niet het geval. In dat geval brengt een DJ of een geluidsbedrijf licht en geluid. Let erop dat je geen dubbele kosten maakt door spullen in te huren terwijl deze al aanwezig zijn op locatie.

Tip

Wil jij iets extra's voor jouw schoolfeest? Dan is een fotopaal huren wellicht iets voor jouw schoolfeest. Deze paal print de foto's direct uit zodat de leerlingen/studenten een leuk aandenken hebben aan het feest.

Heb jij vragen? Neem dan contact met ons op of laat weten wanneer en hoe wij contact met jou op kunnen nemen.

Contact

DJ Booth
DJ Booth
Sound
Sound
Light
Light
DJ and  back-up DJ
DJ and back-up DJ
Possibly appropriate musician
Possibly appropriate musician
Transport, set-up and dismantling
Transport, set-up and dismantling
Musical coordination
Musical coordination
Coordination with location
Coordination with location
Travel and parking costs
Travel and parking costs
Your other wishes
Your other wishes
Vraag het Djunes
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.

“Wij hebben bij djunes de photoboot gehuurd, de service was super. ”

  • Bruiloft
  • 75
  • Beach Club Zomers, Katwijk

Wij hebben bij djunes de photoboot gehuurd  de service was super. Duidelijke afspraken en met vragen heel snel antwoord. De photoboot was en groot succes op de bruiloft, voor herhaling vatbaar

Wendy
Compleet verzorgd,
van aankomst tot vertrek
Ruime keuze, lage prijzen
en 15 jaar ervaring
De beste dj apparatuur
en photobooths
Alles onder één dak,
met een aanspreek punt