Verjaardag DJ

DJ inhuren voor verjaardagsfeest

Professionele DJ boeken voor verjaardag?
✓ Ruime keuze
✓ Lage prijzen
✓ Ruim 15 jaar ervaring

Verjaardag DJ boeken

Gefeliciteerd met jouw toekomstige verjaardag of met de verjaardag van jouw dierbare! Je bent op deze pagina terecht gekomen omdat je wellicht op zoek bet naar de dj voor een verjaardagsfeest.

Je kunt bij ons DJ’s inhuren en photobooths huren voor jouw verjaardag of voor de verjaardag van iemand anders. Bekijk ons grote aanbod op de website. Vind je het moeilijk om te kiezen of laat jij je liever verrassen? Neem dan contact op en we doen een leuk aanbod aan de hand van jouw voorkeuren.

Lees op deze pagina handige tips en informatie over een DJ op jouw verjaardag.

DJ aanbod


 

Wat zijn de kosten voor verjaardag DJ huren?

De kosten voor een goede DJ huren voor verjaardag zijn erg verschillend. De prijs van een verjaardag DJ begint bij € 425,- zonder licht en geluid. Een DJ met licht en geluid begint met een all in prijs vanaf € 675,-. Deze prijzen zijn inclusief 9% btw.
Dit heeft vaak met de locatie te maken. Bij sommige locaties zijn licht en geluid aanwezig en dan hoeft dit uiteraard niet gehuurd te worden.

Hoe lang draait DJ bij een verjaardagsfeest?

De meeste DJ's draaien gemiddeld 4 uur maar indien gewenst kan dit uiteraard langer of korter. Op de DJ artiesten pagina's kun je vinden wat de meerprijs is als langer draaien gewenst is voor jouw feest.

Hoe lang duurt het op en afbouwen van een DJ Show voor een verjaardag?

Het opbouwen van een DJ show duurt gemiddeld 30 tot 60 minuten.

Wanneer komt de verjaardag DJ aan op locatie?

De DJ is standaard 30 minuten voor aanvang aanwezig op het feest. Mocht dit eerder gewenst zijn dan is dit in overleg meestal geen probleem.

Hoe ver van tevoren moet ik een DJ boeken voor een verjaardagsfeest?

We zien dat onze dj's meestal 2 tot 6 maanden voor het verjaardagfeest geboekt worden. Hoe eerder je bent hoe ruimer de keuzen maar op kort termijn is er vaak ook nog veel mogelijk.

DJ verjaardag met saxofoon

DJ verjaardag met sax boeken? Dat kan! Maak jouw verjaardagsfeest een onvergetelijk feest door een DJ en saxofonist te boeken. Bekijk onze saxofonisten op onze website of vraag naar de mogelijkheden. 

Doet elke verjaardag DJ verzoeknummers?

Veel DJ's spelen verzoeknummers maar het kan voorkomen dat de verjaardagsfeest DJ niet alle verzoeknummers bij zich heeft. Mocht je een specifiek nummer willen horen dan raden wij aan om dit ruim voor het feest door te geven.

De meeste allround DJ' s draaien op bijna ieder feest en iedere gelegenheid verzoeknummers. Sommige DJ's draaien geen verzoeknummers dus mocht dit belangrijk zijn voor jou, zullen wij zorgen dat jij de dj de juiste muziek draait die aan jouw wensen voldoet.

DJ verjaardag

Drive in show voor verjaardag

Een drive in show is een DJ show waarbij alle apparatuur meegenomen wordt, van DJ booth tot verlichting en geluid. Dit kan een allround DJ zijn maar ook een house DJ of feest DJ. Dit is echt super als het feest is op een locatie waar nog apparatuur aanwezig is. Bij veel evenementen locaties is apparatuur aanwezig en dan is het niet gebruikelijk om een drive in show te boeken omdat je zo onnodige kosten maakt.

Tip voor verjaardag

Wil jij iets unieks doen voor jouw verjaardagsfeestje en wil jij jouw gasten een persoonlijk aandenken geven? Dan is een photobooth huren wellicht een goed idee! Met een photobooth kun je foto's maken die direct uitgeprint worden én na het feest ontvang jij de foto's digitaal via de mail.

DJ Booth
DJ Booth
Sound
Sound
Light
Light
DJ and  back-up DJ
DJ and back-up DJ
Possibly appropriate musician
Possibly appropriate musician
Transport, set-up and dismantling
Transport, set-up and dismantling
Musical coordination
Musical coordination
Coordination with location
Coordination with location
Travel and parking costs
Travel and parking costs
Your other wishes
Your other wishes
Vraag het Djunes
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.

“Wij hebben bij djunes de photoboot gehuurd, de service was super. ”

  • Bruiloft
  • 75
  • Beach Club Zomers, Katwijk

Wij hebben bij djunes de photoboot gehuurd  de service was super. Duidelijke afspraken en met vragen heel snel antwoord. De photoboot was en groot succes op de bruiloft, voor herhaling vatbaar

Wendy
Compleet verzorgd,
van aankomst tot vertrek
Ruime keuze, lage prijzen
en 15 jaar ervaring
De beste dj apparatuur
en photobooths
Alles onder één dak,
met een aanspreek punt