Feestje op de zaak? Huur een DJ!

Moet jij de DJ voor het personeelsfeest regelen maar heb je geen idee waar je op moet letten?
 

Een DJ moet bij het feest passen.

Het jaar is weer voorbij en misschien heeft de baas jou wel de opdracht gegeven om het personeelsfeest te organiseren.  Hieronder staan zeven tips voor het inhuren van een DJ voor een personeelsfeest.

 • Probeer met de keuze van de DJ rekening te houden wat jouw collega's leuk vinden. 
   
 • Let goed op bij het vergelijken van prijzen. De ene aanbieder werkt met prijzen exclusief btw en de andere werkt met prijzen inclusief btw. Let erop dat sommige aanbieders alleen een losse DJ aanbieden. Als er op locatie geen licht, geluid en dj set aanwezig is, kan dit onverwachte kosten met zich mee brengen. 
   
 • Sommige prijsvechters gebruiken goedkopere speakers waardoor de beleving van het geluid minder is. Hierdoor kan het geluid hinderlijk hard overkomen waardoor het publiek mogelijk minder snel de dansvloer op wordt getrokken. 
   
 • Heb je de juist DJ gevonden? Zorg dan dat jullie een contract opstellen en deze ondertekenen zodat je nooit voor verrassingen kan komen te staan.
   
 • Geef vooraf jouw muzikale smaak aan bij de DJ.
   
 • Wil je iets extra's doen maar is er bijvoorbeeld geen ruimte voor een live band? Misschien is een tape act een leuke en verrassende aanvulling voor jouw bedrijfsfeest.
   
 • DJ met saxofonist is heel erg gaaf en wordt al jaren veel geboekt. Wil je een keer iets anders? Misschien is een trompettist een leuke aanvulling voor jouw bedrijfsfeest. 

Heb jij vragen? Neem dan contact met ons op of laat weten wanneer en hoe wij contact met jou op kunnen nemen.

Deel deze pagina
Vraag het Frank
Typ bovenstaande code over.

“Frank heeft in samenspraak met ons de perfecte keuze gemaakt voor een onvergetelijke avond.”

 • Bruiloft
 • 75
 • Tespelduyn, Noordwijkerhout

Voor ons huwelijksfeest waren wij op zoek naar een goede deejay. Het vinden van de juiste persoon is door gebrek aan kennis en de wirwar van het internet voor ons vrijwel ondoenlijk. Frank heeft ons heel goed kunnen helpen. Hij kent als muzikant veel andere muzikanten waaronder deejays. Voor ons feest hadden wij bepaalde voorkeuren en wilden een bepaalde sfeer neerzetten. Frank heeft in samenspraak met ons de perfecte keuze gemaakt voor een onvergetelijke avond. Wij zijn hem enorm dankbaar.

Hans en Elma
Geen campingdeejay.
Maar een DJ die bij jouw event past.
Geen schelle speakers.
Gewoon loepzuiver geluid.
Geen ‘put your hands up’ als jij dat niet wil.
Gewoon de juiste sfeer.
Niet opgelicht.
Maar mooi verlicht.