Photobooth bruiloft
289,26
350,00 incl. btw.
Voordelige bruiloft fotobooth huren doe je bij djunes.nl. Huur voor 24 uur met 640 fotostrips. Dit aantal is voldoende om 6 uur non-stop foto's te printen.

Specificaties

Afmeting Bruiloft photobooth
Benodigde ruimte 1 m x 1 m
Bijzonderheden Optioneel: 650 extra prints waardoor je in totaal 12 uur non-stop foto's kunt maken.
Aantal uren aanwezig 24 uur
Soort product Photobooth
Reiskosten Eerste 50 km vanuit Noordwijk gratis
daarna €0.83 per kilometer

Photobooth bruiloft huren

Photobooth bruiloft huren doe je bij djunes.nl. Deze bruiloft photobooth print in 10 seconde de foto’s op een fotostrip met 3 foto’s. De huurperiode voor deze photobooth is 24 uur inclusief 650 prints. Het aantal prints is voldoende voor 6 uur lang non-stop printen.
 

Photobooth foto frame bruiloft

De huur van de foto booth op je bruiloft is inclusief persoonlijk fotokader. Online kun je het fotokader kiezen wat jou het meest aanspreekt. Deze kunnen wij personaliseren door bijvoorbeeld jullie namen en trouwdatum toe te voegen.  Ook kun je er zelf een maken via Canva en hier elementen van jullie trouwkaart in verwerken. Wij sturen jou dan een uitnodiging voor Canva met hierin al de juiste verhoudigingen. De foto’s worden na afloop digitaal verzonden. 
fotoframe bruiloft

PHOTOBOOTH TROUWFEEST

Een Fotobooth huren voor je trouwfeest doe je bij Djunes.nl. Met deze unieke photobooth geef jij jouw gasten een onvergetelijk aandenken en verzamel jij digitale foto’s van de bruiloft gasten op jouw huwelijk. Kijk op onze photobooth gastenboek pagina voor meer inspiratie.

Photobooth huren
 

fotobooth bruiloft kosten

De kosten voor een bruiloft photobooth zijn €350,- inclusief 21% btw. Dit is inclusief 650 fotostrips en inclusief transport binnen 50 kilometer vanaf Noordwijk.

Tips photobooth op bruiloft

Een photobooth op zich is al een leuke aanvulling voor jouw bruiloft maar je lees hieronder de tips hoe je dit nog specialer kunt maken.
Bij elke fotosessie van de photobooth worden er 2 prints afgedrukt. Je kunt ervoor kiezen dat degene die de foto's maken beide prints houden maar je kunt met het tweede printje ook iets creatiefs doen.photobooth bruiloft

 

Tip 1 : Gastenboek bruiloft photobooth

Je kunt naast de photobooth een bruiloft gastenboek/bruiloft fotoboek leggen waarbij je jouw gasten vraagt om een van de printjes in het bruiloft gastenboek te plakken en er iets bij te schrijven. Zo heb je aan het eind van de avond een mooi boek met hierin alle bruiloft foto's die gemaakt zijn met de photobooth.

Tip 2 : Bruiloft fotolijst/fotowand photobooth

Net zoals je met een bruiloft gastenboek kunt doen, kun je ook jouw gasten vragen om een van de bruiloft foto's op een grote fotolijst of fotowand te plakken waardoor je aan het eind van de avond een fotocompilatie hebt van alle foto's van je bruiloftsgasten. Misschien is het leuk om een fotohoekje te maken op jouw bruiloft.

Tip 3 : Photo props bruiloft

Photobooth attributen zijn een verzameling van accessoires die worden gebruikt in photobooths om de foto's nog leuker en creatiever te maken. Deze attributen kunnen variëren van hoeden, brillen, boa's, spandoeken tot zelfs kostuums. Deze photoprops zorgen voor een unieke en persoonlijke touch aan de foto's, waardoor de herinneringen nog speciaal zijn. Het gebruik van deze attributen kan gasten aanzetten om creatievere en unieke foto's te maken. Deze photobooth bruiloft props zijn ruim verkrijgbaar bij bijvoorbeeld Ali Express of Hema.

Tip 4 : Audio gastenboek

Een audiogastenboek huren voor jouw bruiloft is dé manier om jouw speciale dag vast te leggen en te herbeleven. Geef jouw gasten de mogelijkheid om hun persoonlijke boodschappen, felicitaties en herinneringen op te nemen en creëer zo een blijvende herinnering. Luister samen terug naar de mooie momenten van jullie bruiloft en koester deze herinneringen voor altijd met een audiogastenboek.

Transport

Gratis transport tot 50 km vanuit Noordwijk. Daarna rekenen we €0,83 per kilometer. 

289,26
350,00 incl. btw.
Voordelige bruiloft fotobooth huren doe je bij djunes.nl. Huur voor 24 uur met 640 fotostrips. Dit aantal is voldoende om 6 uur non-stop foto's te printen.

Waarom Djunes?

  • Persoonlijk contact
  • Ervaring sinds 2007
  • Altijd een aanbod op maat
  • Ruime keuze
Een vraag over Photobooth bruiloft?
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.

Verder kijken?

Hire Kurt White
350,00 excl. btw.
  • Pop
Meer info
Hire a female singer
1.250,00 excl. btw.
  • Nederlandstalig
Meer info
GIF booth rental
243,80 excl. btw.
Meer info