Photobooth template

Ontwerp moeiteloos je eigen unieke  photobooth fotoframe bij Djunes met ons handige blanco template. Geen gedoe meer met lastige ontwerpprocessen, want hiermee heb je de vrijheid om jouw creativiteit te laten sprankelen. Personaliseer met kleuren, tekst en foto's, en maak elk frame speciaal. 

fotoframe maken via Canva

Ontdek je creatieve kant en ontwerp jouw unieke fotoframe moeiteloos! Maak gebruik van ons handige Canva-project, speciaal gemaakt voor het creëren van jouw persoonlijke frame. Kies simpelweg "Zelf fotoframe maken via Canva" in de vragenlijst, en ontvang het project snel in je inbox. Volg de eenvoudige instructies in Canva om je fotoframe te personaliseren. Zodra je klaar bent, sla je het eindresultaat gemakkelijk op en dan laden wij hem in de photobooth software. 
Fotoframe maken via Canva

 

Download jouw Photobooth layout template hieronder:

Gebruik rechtermuisknop op het gewenste template
 

Template met 2 foto's

Template met 3 foto's

(meest gekozen)

Template met 4 foto's

Photoshop

Ben je handig met Photoshop en wil je graag volledige controle over het ontwerp van je fotoframe? Dan kun je ervoor kiezen om je eigen fotoframe te maken met behulp van Photoshop. Zorg ervoor dat het ontwerp een .png-bestand is met de afmetingen van 600 x 1800 pixels (2x6 verhouding). Nadat je het photobooth fotoframe hebt gemaakt, kun je het .png-bestand e-mailen naar office@djunes.nl. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw fotoframe perfect wordt geïntegreerd in onze photobooth.

 
Photobooth foto strips templates zijn een leuke en unieke manier om herinneringen vast te leggen op feesten en speciale gelegenheden. Deze kleine afdrukken, meestal in stripvorm, zijn een leuke verzameling foto's van de gasten van het feest of de gelegenheid. Daarnaast ontvang je de foto's na het event digitaal via Wetransfer.

De foto strips kunnen worden bewaard als herinnering aan de gelegenheid en worden vaak opgehangen als decoratie. Sommige mensen bevestigen ze ook aan hun gastenboek, waardoor ze een leuke manier zijn om terug te kijken op de gebeurtenis en de gasten die erbij waren.
 
.