Zelf fotoframe maken

Hier bij Djunes bieden we verschillende mogelijkheden om een zelf een  fotoframe te maken dat perfect past bij jouw evenement. Na het ondertekenen van de offerte ontvang je automatisch een vragenlijst waarin je onder andere het fotoframe kan kiezen. Lees hieronder meer over onze drie opties voor het maken van een persoonlijk fotoframe:

 

Zelf fotoframe maken via Canva

Wil je graag creatief aan de slag en je eigen unieke fotoframe ontwerpen? Dat kan! We hebben een handig Canva-project gemaakt waarin je jouw eigen fotoframe kunt maken. Kies in de vragenlijst voor de optie "Zelf maken via Canva". Je ontvangt dan zo snel mogelijk het project van ons in de mail. Volg de instructies in Canva en personaliseer je fotoframe helemaal naar wens. Eenmaal klaar, kun je het eindresultaat eenvoudig opslaan en naar ons sturen.
Fotoframe maken via Canva

 

Download jouw Photobooth layout Frame hieronder:

Gebruik rechtermuisknop op het gewenste template
 

Fotoframe met 2 foto's

Fotoframe met 3 foto's

(meest gekozen)

Fotoframe met 4 foto's

Zelf fotoframe maken via Photoshop

Ben je handig met Photoshop en wil je graag volledige controle over het ontwerp van je fotoframe? Dan kun je ervoor kiezen om je eigen fotoframe te maken met behulp van Photoshop. Zorg ervoor dat het ontwerp een .png-bestand is met de afmetingen van 600 x 1800 pixels (2x6 verhouding). Nadat je het fotoframe zelf hebt gemaakt, kun je het .png-bestand e-mailen naar office@djunes.nl. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw fotoframe perfect wordt geïntegreerd in onze photobooth.
Het maken van je eigen fotoframe is een creatieve en persoonlijke manier om bijzondere momenten op feesten en speciale gelegenheden vast te leggen. Deze zelfgemaakte frames bieden een unieke presentatie van foto's, meestal in de vorm van een collage, die de gasten op het feest of de gelegenheid weergeven. Bovendien ontvang je na het evenement de digitale foto's via Wetransfer.

De zelfgemaakte fotoframes kunnen dienen als een blijvende herinnering aan de gelegenheid en worden vaak gebruikt als decoratieve elementen. Sommige mensen kiezen ervoor om ze te integreren in hun gastenboek, waardoor ze een leuke manier vormen om terug te kijken op de gebeurtenis en de speciale mensen die aanwezig waren.
 
.