Photobooth frame

Hier bij Djunes bieden we verschillende mogelijkheden om een fotoframe te kiezen dat perfect past bij jouw evenement. Na het ondertekenen van de offerte ontvang je automatisch een vragenlijst waarin je onder andere het fotoframe kan kiezen. Lees hieronder meer over onze drie opties voor het maken van een persoonlijk fotoframe:

Neem een vrijblijvende optie

fotoframe maken via Canva

Wil je graag creatief aan de slag en je eigen unieke fotoframe ontwerpen? Dat kan! We hebben een handig Canva-project gemaakt waarin je jouw eigen fotoframe kunt maken. Kies in de vragenlijst voor de optie "Zelf fotoframe maken via Canva". Je ontvangt dan zo snel mogelijk het project van ons in de mail. Volg de instructies in Canva en personaliseer je fotoframe helemaal naar wens. Eenmaal klaar, kun je het eindresultaat eenvoudig opslaan en naar ons sturen.

Het standaard formaat fotoframe wat wij gebruiken is 5x15 cm maar we kunnen de photobooth ook instellen voor fotostrips van 10x15cm voor een grotere fotostrip zodat de print bijvoorbeeld op een polaroid afdrukken lijkt. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Fotoframe maken via Canva

 

Download jouw Photobooth layout Frame hieronder:

Gebruik rechtermuisknop op het gewenste template
 

Template met 2 foto's

Template met 3 foto's

(meest gekozen)

Template met 4 foto's

Photoshop

Ben je handig met Photoshop en wil je graag volledige controle over het ontwerp van je fotoframe? Dan kun je ervoor kiezen om je eigen fotoframe te maken met behulp van Photoshop. Zorg ervoor dat het ontwerp een .png-bestand is met de afmetingen van 600 x 1800 pixels (2x6 verhouding). Nadat je het fotoframe hebt gemaakt, kun je het .png-bestand e-mailen naar office@djunes.nl. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw fotoframe perfect wordt geïntegreerd in onze photobooth.


Neem een vrijblijvende optie

Fotoframe template kiezen 

Als je geen tijd hebt om zelf een fotoframe te ontwerpen, kun je altijd een kijkje nemen op TemplatesBooth.com. Deze website biedt een breed scala aan prachtige fotoframe-templates waaruit je kunt kiezen. Ga naar de pagina van het gewenste fotoframe op TemplatesBooth.com en kopieer de URL. Plak de URL in het "url-veld"  van de vragenlijst. Geef ons ook aan welke specifieke aanpassingen je graag wilt bij ''bijzonderheden", zodat we het fotoframe aan jouw wensen kunnen aanpassen. Wij zullen dit aanpassen en met jullie delen ruim voordat het event begint zodat jullie de eventuele puntjes op de 'i' kunnen doorgeven.

Bekijk hieronder hoe de photobooth strips eruit zien:
 

 
Photobooth foto strips zijn een leuke en unieke manier om herinneringen vast te leggen op feesten en speciale gelegenheden. Deze kleine afdrukken, meestal in stripvorm, zijn een leuke verzameling foto's van de gasten van het feest of de gelegenheid. Daarnaast ontvang je de foto's na het event digitaal via Wetransfer.

De foto strips kunnen worden bewaard als herinnering aan de gelegenheid en worden vaak opgehangen als decoratie. Sommige mensen bevestigen ze ook aan hun gastenboek, waardoor ze een leuke manier zijn om terug te kijken op de gebeurtenis en de gasten die erbij waren.
 
.

Kies de gewenste dag

Kies het model
Zelfde techniek maar andere look.

Reserveren maar!

  • 24 uur huur
  • 330 prints, voldoende voor 3 uur non stop printen (Onbeperkt printen + €45,-)
  • 2 prints per foto sessie
  • Gratis transport*
  • Persoonlijk fotoframe
  • Foto's achteraf digitaal
289,26 excl btw.