Photobooth props

Photobooths zijn een geweldige manier om herinneringen te maken op feesten, bruiloften en andere speciale gelegenheden. Maar om deze herinneringen nog specialer te maken, kun je een aantal leuke photobooth props en photobooth attributen toevoegen! In deze blog zullen we een aantal van de leukste en meest originele photobooth props bespreken die je kunt gebruiken om je volgende feest nog gezelliger te maken. Photobooth props worden ook wel photobooth stokjes genoemd.
 

Photobooth attributen

Laten we beginnen met de klassieke attributen: hoeden en brillen. Hoeden zijn een geweldige manier om je gasten in de juiste stemming te krijgen en een beetje gek te doen. Van grote feesthoeden tot boerderijhoeden, van cowboyhoeden tot zonnehoeden, er is een hoed voor iedereen! Ook brillen zijn een geweldige toevoeging aan je photobooth. Van grote ronde brillen tot neppe brilletjes, ze zorgen voor een grappige touch.

photobooth attributen
Wie houdt er niet van een leuke mascotte? Grote knuffelbeesten zijn een geweldige manier om foto's te maken met een persoonlijke touch. Of het nu gaat om een grote teddybeer of een grote konijn, een knuffelbeest foto prop zal zorgen voor veel lach en plezier.

Photobooth huren

Een ander populaire optie zijn de fotoframes. Deze zijn beschikbaar in verschillende maten en stijlen, van klassieke fotolijsten tot grote, opvallende frames. Ze zijn een geweldige manier om een thema toe te voegen aan je fotobooth en maken het gemakkelijker voor gasten om hun foto's te nemen.

Photo booth props bruiloft

Sommige bruiloften houden ervan om een beetje gek te doen en daarom zijn grote photobooth accessoires een geweldige aanvulling op een fotobooth. Denk hierbij aan boa's, haarbanden, snorren en baarden. Deze photo props kunnen worden aangeboden in verschillende kleuren en maten, en zorgen voor een grote dosis humor. Kijk op onze photobooth bruiloft pagina voor meer inspiratie.

Een van de leukste dingen aan photobooth huren is dat ze zo veelzijdig zijn. Dus voel je vrij om te experimenteren met verschillende props fotobooth en attributen. Het is jouw feest!
 
De Hema biedt diverse foto props aan zoals:
Photobooth props Photobooth props

Bekijk hier de fotoprops van de hema


 
 
Deel deze pagina
Vraag het Djunes
Typ bovenstaande code over.

“Wij hebben bij djunes de photoboot gehuurd, de service was super. ”

  • Bruiloft
  • 75
  • Beach Club Zomers, Katwijk

Wij hebben bij djunes de photoboot gehuurd   de service was super. Duidelijke afspraken en met vragen heel snel antwoord.  De photoboot was en groot succes op de bruiloft,  voor herhaling vatbaar

Wendy
Compleet verzorgd,
van aankomst tot vertrek.
Ruime keuze, lage prijzen
en 15 jaar ervaring.
De beste dj apparatuur
en photobooths
Alles onder één dak,
met een aanspreek punt.