Photobooth props

Photobooths transformeren elk evenement - van bruiloften tot feesten en bijzondere vieringen - in een bron van eindeloze herinneringen. En wat is nu een betere manier om die herinneringen onvergetelijk te maken dan door het gebruik van creatieve photobooth accessoires? In dit artikel duiken we in de wereld van de meest unieke en plezierige photobooth props die jouw volgende feest onweerstaanbaar leuk maken.


 

Must-Have Photobooth Accessoires

Begin met de tijdloze klassiekers: hoeden en brillen. Een assortiment van hoeden brengt direct de feeststemming erin en moedigt gasten aan om los te gaan. Of je nu gaat voor extravagante feesthoeden, rustieke boerderijhoeden, stoere cowboyhoeden of relaxte zonnehoeden, er is altijd wel een stijl die bij je gast past. En vergeet de brillen niet! Van oversized ronde modellen tot hilarische nepbrillen, ze brengen gegarandeerd een glimlach op ieders gezicht.

Bekijk onze fotopropsphotobooth attributen

Fotogenieke Vrienden: Grote Knuffels

Wie wordt er niet blij van een gigantische teddybeer of een oversized konijn? Grote knuffeldieren als photobooth props zorgen voor hilarische momenten en vertederende foto's.

Photobooth huren

Een andere populaire optie zijn fotoframes. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, van klassieke fotolijsten tot opvallende grote frames. Ze voegen een thematisch element toe aan je photobooth en maken het gemakkelijker voor gasten om hun foto's te nemen.

Photo booth props voor bruiloften

Voor die bruiloften die net dat beetje extra willen, zijn er de flamboyante photobooth accessoires zoals boa's, haarbanden, snorren en baarden. Verkrijgbaar in allerlei kleuren en maten, voegen ze een flinke portie humor en kleur toe aan je foto's. Ontdek meer inspiratie op onze speciale photobooth bruiloftspagina.

Een van de leukste dingen aan het huren van een photobooth is de veelzijdigheid ervan. Dus voel je vrij om te experimenteren met verschillende props en accessoires. Het is tenslotte jouw feest!
 
De Hema biedt diverse fotoprops aan zoals:
Photobooth props Photobooth props

Bekijk hier de fotoprops van de hema


 
 
Deel deze pagina
Vraag het Djunes
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.

“Wij hebben bij djunes de photoboot gehuurd, de service was super. ”

  • Bruiloft
  • 75
  • Beach Club Zomers, Katwijk

Wij hebben bij djunes de photoboot gehuurd  de service was super. Duidelijke afspraken en met vragen heel snel antwoord. De photoboot was en groot succes op de bruiloft, voor herhaling vatbaar

Wendy
Compleet verzorgd,
van aankomst tot vertrek
Ruime keuze, lage prijzen
en 15 jaar ervaring
De beste dj apparatuur
en photobooths
Alles onder één dak,
met een aanspreek punt