Photobooth Trends

Photobooths zijn al geruime tijd niet meer weg te denken op evenementen, en in 2023 zien we opwindende nieuwe trends die je feest of bruiloft naar een hoger niveau tillen. Ben je op zoek naar innovatieve ideeën voor je speciale dag? Lees dan verder!

 

Trend 1: De 360 graden video booth / spinner

De grootste trend van 2023 was de 360 graden videobooth, ook bekend als de spinner. Met deze nieuwe innovatie kunnen gasten op een interactieve manier unieke videobeelden creëren. Met verschillende configuraties en mogelijkheden om de filmpjes aan te passen, is de 360 spinner booth perfect voor social media, zoals Tiktok en Instagram. Het is een zekere hit om je evenement te onderscheiden van de rest.

Trend 2: Het opblaasbare fotohokje

Het opblaasbare fotohokje is een opkomende trend die perfect past bij elke bruiloft. Met ingebouwde LED-verlichting kan het hokje elke gewenste kleur aannemen, passend bij het kleurenthema van je feest. Met verschillende verhuurders verspreid over Nederland, is er altijd wel een bij jou in de buurt!

Trend 3: Fotospiegels en Magic Mirrorbooths

Fotospiegels, ook wel bekend als Magic Mirrorbooths, zijn al populair sinds 2022 en blijven in 2024 in opkomst. Ze zijn ideaal voor bruidsparen die op zoek zijn naar iets unieks. Deze interactieve spiegels maken niet alleen foto's, maar geven ook aanwijzingen en instructies voor nog leukere foto's. De grote spiegel zorgt ervoor dat mensen van alle leeftijden en zelfs gasten in een rolstoel kunnen deelnemen.

Trend 4: De GIF Booth

GIF-booths, die snel achter elkaar een reeks foto's maken en ze in een eindeloze loop tonen, zijn in 2024 populairder dan ooit. Je kunt de gemaakte GIF's gemakkelijk delen op social media, waardoor ze een geweldige manier zijn om online de aandacht te trekken.

Trend 5: Fotohokjes op wielen

Fotohokjes in vintage Volkswagen busjes of caravans zijn perfect voor buitenbruiloften en evenementen. Ze zijn onweerstaanbaar en zorgen voor leuke foto's die je gastenboek zullen opvrolijken. Hoewel ze wat duurder kunnen zijn, is de wow-factor ongeëvenaard.

De Leukste Photobooth Accessoires voor 2024!

Naast deze trends, zijn er ook opwindende accessoires om je photobooth-ervaring te verbeteren. XL lichtletters zijn populair en kunnen worden aangepast aan het thema van je feest. Daarnaast kun je gepersonaliseerde fotoframes gebruiken om je foto's nog leuker te maken.

Toekomstige Fotobooth Trends in 2024 en 2025

Wat kunnen we verwachten voor de toekomst van fotobooths? Onze voorspellingen wijzen op digitale filters, automatische huidverbeteringssoftware en zelfs 'bullet-time' photobooths met 3D-GIF's. Deze innovaties zullen de fotobooth-ervaring naar nieuwe hoogten tillen en zorgen voor nog meer plezier en creativiteit op je evenement.

Kortom, met deze spannende fotobooth trends en accessoires voor 2024, kun je er zeker van zijn dat je evenement een onvergetelijk feest wordt met unieke fotomomenten!"
 
Deel deze pagina
Vraag het Djunes
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.

“Wij hebben bij djunes de photoboot gehuurd, de service was super. ”

  • Bruiloft
  • 75
  • Beach Club Zomers, Katwijk

Wij hebben bij djunes de photoboot gehuurd  de service was super. Duidelijke afspraken en met vragen heel snel antwoord. De photoboot was en groot succes op de bruiloft, voor herhaling vatbaar

Wendy
Compleet verzorgd,
van aankomst tot vertrek
Ruime keuze, lage prijzen
en 15 jaar ervaring
De beste dj apparatuur
en photobooths
Alles onder één dak,
met een aanspreek punt