Pioneer DJ sets beschermen tegen diefstal

Regelmatig hoor je dat dj sets gestolen worden bij festivals en evenementen. De huurder van de apparatuur is meestal aansprakelijk voor de schade waardoor het hem bij diefstal veel geld kost. 
Diefstal van dj sets kun je nooit helemaal tegen gaan maar je kunt wel maatregelen treffen waardoor het voor de dief lastiger wordt om ze te stelen. Ook kun je maatregelen treffen om ze na diefstal terug te vinden.
 
Als je een dj set huurt, zorg er dan voor dat je de sets na gebruik achter slot en grendel is. Bij festivals is dit soms lastig. Sommige festivals hebben daarom containers die op slot kunnen waar 's nachts de dure apparatuur in wordt opgeslagen.
Wil je overdag de reserve dj sets beveiligen maar wil je niet dat ze ver bij het podium vandaan staan? Dan is een DJ kluis  een goede oplossing. Dit is een flightcase die op slot kan en waar ogen aan zitten zodat je met kettingen de flightcase kunt vastmaken aan de stalen constructie van het podium. 
Sommige verhuurders bieden dj sets aan met ingebouwde gps tracking. Hierdoor heb je als huurder een kans om de spullen terug te vinden nadat ze gestolen zijn. Wij van Djunes verhuren Pioneer CDJ-2000 nexus 2 dj sets met ingebouwde gps tracking
 
Deel deze pagina
Vraag het Frank
Typ bovenstaande code over.

“Frank heeft in samenspraak met ons de perfecte keuze gemaakt voor een onvergetelijke avond.”

  • Bruiloft
  • 75
  • Tespelduyn, Noordwijkerhout

Voor ons huwelijksfeest waren wij op zoek naar een goede deejay. Het vinden van de juiste persoon is door gebrek aan kennis en de wirwar van het internet voor ons vrijwel ondoenlijk. Frank heeft ons heel goed kunnen helpen. Hij kent als muzikant veel andere muzikanten waaronder deejays. Voor ons feest hadden wij bepaalde voorkeuren en wilden een bepaalde sfeer neerzetten. Frank heeft in samenspraak met ons de perfecte keuze gemaakt voor een onvergetelijke avond. Wij zijn hem enorm dankbaar.

Hans en Elma
Geen campingdeejay.
Maar een DJ die bij jouw event past.
Geen schelle speakers.
Gewoon loepzuiver geluid.
Geen ‘put your hands up’ als jij dat niet wil.
Gewoon de juiste sfeer.
Niet opgelicht.
Maar mooi verlicht.