Bruiloft DJ

Dj boeken voor jouw huwelijksfeest

Bruiloft DJ huren voor jouw huwelijksfeest. Bekijk onze mogelijkheden. ✓ Ruime keuze ✓ Vriendelijke prijzen ✓ Ruim 15 jaar ervaring

DJ huwelijksfeest: Professionele bruiloft DJ boeken? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bekijk op deze pagina al onze ervaren bruiloft DJ's voor jullie huwelijksfeest. De meest geboekte DJ's op trouwfeesten zijn allround bruiloft DJ's maar wellicht heb jij liever een house DJ of feest DJ.

DJ voor bruiloft

De kosten voor een bruiloft DJ beginnen bij € 425,- zonder licht en geluid. De prijs voor een huwelijksfeest DJ met licht en geluid begint met een all in prijs vanaf € 675,-.

Wij willen jullie graag helpen bij het vinden van de best passen trouwfeest DJ. Dus kom je er niet uit met onze website, laat het ons weten.

Lees verder op deze pagina handige tips en informatie voor het boeken van een DJ. 

DJ aanbod
 

Kosten DJ bruiloft

DJ bruiloft prijzen: De prijs van onze DJ huren heeft met veel factoren te maken. Sommige DJ's zijn duurder omdat ze bekender zijn of omdat ze meer lichteffecten of DJ apparatuur meenemen. De prijs kan veranderen als een DJ korter of langer moet draaien of als er een langere afstand afgelegd moet worden.

Kosten dj bruiloft: Een goedkope dj bruiloft begint bij € 350,- zonder licht en geluid. Een DJ met licht en geluid begint met een all in prijs vanaf € 750,-.

Kosten DJ berekenen
 

Hoe lang draait een bruiloft DJ?

De meeste DJ's draaien gemiddeld 4 uur per avond. Op de DJ artiesten pagina's kun je vinden wat de meerprijs is als langer draaien gewenst is.
 

Doet elke DJ verzoeknummers?

Veel DJ's spelen verzoeknummers maar het kan voorkomen dat de DJ niet alle verzoeknummers bij zich heeft. Mocht je een specifiek nummer willen horen dan raden wij aan om dit ruim voor het feest door te geven. Sommige DJ's draaien geen verzoeknummers dus mocht dit belangrijk zijn voor jou, helpen wij graag jouw wensen uit te laten komen.

Dj trouwfeest
 

Hoe lang duurt het op en afbouwen van een DJ Show?

Het opbouwen van een DJ show duurt gemiddeld 30 tot 60 minuten.
 

Wanneer komt de huwelijksfeest DJ aan op locatie?

De DJ is standaard 30 minuten voor aanvang op jullie feest. Mocht dit eerder gewenst zijn dan is dit in overleg meestal geen probleem.
 

DJ met of zonder licht en geluid inhuren?

Op veel website wordt er gesproken over DJ met of zonder licht en geluid maar wat betekend dit eigenlijk? Elke professionele DJ heeft toch licht en geluid nodig? Dat klopt!

Soms is er op de locatie al licht en geluid aanwezig maar soms niet. In dat geval brengt een DJ of een licht en geluid verhuur bedrijf de benodigde apparatuur. Let erop dat je geen dubbele kosten maakt door spullen in te huren terwijl deze al aanwezig zijn op locatie.

Wat is een drive in show?

Een drive in show is een DJ show waarbij alle apparatuur meegenomen wordt, van DJ booth tot verlichting en geluid. Dit kan een allround DJ zijn maar ook een house DJ of feest DJ. Dit is echt super als het feest is op een locatie waar nog apparatuur aanwezig is.

dj bruiloft

Tips bruiloft DJ boeken

Trouwen doe je meestal maar een keer in je leven. Je wilt daarom dat het trouwfeest een onvergetelijke avond wordt. Hieronder staan een aantal tips die jou kunnen helpen bij het boeken van een bruiloft DJ.
 • DJ huren bruiloft: Probeer tijdig de ervaren DJ voor jullie bruiloft te boeken die jullie het meest aanspreekt. Hierdoor hebt je ruimere keuze dan wanneer je dit last minute doet. Moet tijdig boeken moet je denken aan 6-12 maanden van tevoren. Later kan uiteraard ook maar het is niet gek om ruim van tevoren een goede DJ te boeken die bij jullie past.
 • Laat je niet onder druk zetten met het bevestigen van de boeking.
 • Let goed op bij het vergelijken van prijzen. De ene aanbieder werkt met prijzen exclusief btw en de andere werkt met prijzen inclusief btw. Let erop dat sommige aanbieders alleen een losse DJ aanbieden. Als er op locatie geen licht, geluid en dj set aanwezig is, kan dit onverwachte kosten met zich mee brengen. 
 • Bespreek met de bruiloft DJ of met het DJ boekingskantoor dat zij een reserve DJ paraat hebben mocht er iets met de DJ gebeuren. 
 • Sommige prijsvechters gebruiken goedkopere speakers waardoor de beleving van het geluid minder is. Hierdoor kan het geluid hinderlijk hard overkomen waardoor het publiek mogelijk minder snel de dansvloer op wordt getrokken. 
 • Heb je de juist professionele DJ gevonden? Zorg dan dat jullie een contract opstellen en deze ondertekenen zodat je nooit voor verrassingen kan komen te staan.
 • Overleg met je partner wat jullie verwachten van het feest en wanneer het feest voor jullie geslaagd is. Zorg dat de DJ hiervan op de hoogte is. 
 • Geef vooraf jullie muzikale smaak aan bij de DJ zodat hij weet wat jullie wel en vooral ook niet willen horen..
 • Bespreek de openingsdans vooraf met de DJ en zorg dat de ceremoniemeester hiervan op de hoogte is.
 • Als je live muziek zoals een bruiloft band combineert met een DJ, bespreek dan vooraf wie er een geluidsset meeneemt om dubbele kosten te voorkomen.
 • Photobooth huren voor jouw bruiloft! Met een photobooth kunnen gasten zelf foto's maken. Deze worden direct uitgeprint zodat de gasten een aandenken hebben aan de bruiloft en jij ontvangt de foto's na afloop digitaal.
We hopen dat je iets hebt aan bovenstaande tips. Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd bij ons terecht. 

Contact

 
DJ Booth
DJ Booth
Sound
Sound
Light
Light
DJ and back-up DJ
DJ and back-up DJ
Possibly appropriate musician
Possibly appropriate musician
Transport, set-up and dismantling
Transport, set-up and dismantling
Musical coordination
Musical coordination
Coordination with location
Coordination with location
Travel and parking costs
Travel and parking costs
Your other wishes
Your other wishes
Vraag het Djunes
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.

“Wij hebben bij djunes de photoboot gehuurd, de service was super. ”

 • Bruiloft
 • 75
 • Beach Club Zomers, Katwijk

Wij hebben bij djunes de photoboot gehuurd  de service was super. Duidelijke afspraken en met vragen heel snel antwoord. De photoboot was en groot succes op de bruiloft, voor herhaling vatbaar

Wendy
Compleet verzorgd,
van aankomst tot vertrek
Ruime keuze, lage prijzen
en 15 jaar ervaring
De beste dj apparatuur
en photobooths
Alles onder één dak,
met een aanspreek punt