Projector Huren

Projector huren voor jouw privé of zakelijke event. Dat kan bij djunes.nl al vanaf €35,-!
✓ Ruime keuze ✓ Lage prijzen ✓ Ruim 15 jaar ervaring. 
 
Type of article
7 artikelen
 

BETAALBARE PROJECTORS HUREN BIJ DJUNES.NL – VANAF SLECHTS €35,- PER DAG!

Bij Djunes.nl begrijpen we hoe belangrijk het is om je presentatie, evenement of bijeenkomst op een professionele en indrukwekkende manier te ondersteunen. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan betaalbare projectors die passen bij elke gelegenheid. Onze verhuurdienst voor projectors begint al vanaf een zeer betaalbare €35,- per dag.

PROFESSIONELE KWALITEIT VOOR ELK EVENT

Of je nu een bedrijfspresentatie, een educatieve workshop of een feestelijke bijeenkomst organiseert, onze projectors staan garant voor professionele kwaliteit en prestatie. Met haarscherpe beelden, levendige kleuren en een krachtige projectie brengen onze beamers je inhoud tot leven en maken ze jouw boodschap gedenkwaardig.

FLEXIBEL EN GEBRUIKSVRIENDELIJK

Bij Djunes.nl geloven we in eenvoud en gemak. Onze gehuurde projectors zijn ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten. Met eenvoudige aansluitingen en compatibiliteit met diverse apparaten kun je snel en moeiteloos verbinding maken, zodat je meer tijd kunt besteden aan de inhoud van je presentatie en minder aan technische zorgen.

DESKUNDIGE ONDERSTEUNING

Wanneer je een projector huurt bij Djunes.nl, sta je er niet alleen voor. Ons deskundige team staat klaar om je te ondersteunen. We bieden technische assistentie en advies, zodat je het maximale uit de gehuurde beamer kunt halen. Zo zorgen we ervoor dat je presentatie soepel verloopt en eventuele vragen of problemen snel worden opgelost.

KOSTENEFFECTIEF EN BETROUWBAAR

Bij Djunes.nl geloven we in betaalbare oplossingen zonder in te leveren op kwaliteit. Onze verhuurdienst voor projectoren biedt je een kosteneffectieve manier om hoogwaardige audiovisuele apparatuur te gebruiken voor jouw specifieke behoeften. Voor slechts €35,- per dag kun je bij ons een betrouwbare beamer huren.

MAAK JOUW EVENT ONVERGETELIJK

Kies voor Djunes.nl als jouw partner in het huren van een projector voor elk type evenement. Met onze betaalbare tarieven, hoogwaardige apparatuur en professionele ondersteuning staan we garant voor een onvergetelijke ervaring. Of je nu een bedrijfsevenement organiseert of een feestelijke gelegenheid viert, Djunes.nl staat voor je klaar om je presentatie naar nieuwe hoogten te brengen.

Wacht niet langer en huur vandaag nog een betaalbare projector bij Djunes.nl door de gewenste beamer toe te voegen aan offerte en de stappen te volgen op de website.

Huurprijzen voor meerdere dagen:
1 Dag     = 1,00 x dagprijs
2 Dagen = 1,50 x dagprijs
3 Dagen = 2,00 x dagprijs
4 Dagen = 2,25 x dagprijs
5 Dagen = 2,50 x dagprijs
6 Dagen = 2,75 x dagprijs
7 Dagen = 3,00  x dagprijs 

Transportkosten
Bij een totale huurprijs boven €150,- excl. btw leveren we gratis tot 15 km vanaf Noordwijk gerekend. Verder dan 15 km vanaf Noordwijk worden transportkosten berekend. 
0 - 15 km € 15,00
16 – 30 km € 30,00
31 – 45 km € 45,00
46 – 60 km € 60,00
61 – 75 km € 75,00
76 – 90 km € 90,00
91 – 110 km € 110,00
De prijzen zijn per rit. Dat betekend dat we bijvoorbeeld van 16-30 km € 30,00 rekenen voor brengen en €30,00 voor het ophalen. Dat komt op een totaal uit van €60,00 transportkosten. Alle bovenstaande ritprijzen zijn exclusief 21% btw.