Rookmachine huren
35,00
42,35 incl. btw.
Rookmachine huren doe je bij djunes.nl. De rookmachine maakt een ruimte intiemer en laat kleuren verlichting er beter uit zien.

Specificaties

Merk American DJ
Bijzonderheden Wordt standaard gevuld verhuurd zonder bijvulling
Soort product Rookmachine

Wat is een rookmachine?

Een rookmachine is een apparaat dat wordt gebruikt om rook of nevel te produceren in een bepaalde ruimte. Dit effect wordt vaak gebruikt bij events, zoals feesten en bruiloften. Het is een handig apparaat om de sfeer te versterken en eventuele feestlampen beter tot hun recht te laten komen.

ROOKMACHINE TE HUUR

Bij het huren van een rookmachine is het belangrijk om rekening te houden met een aantal factoren.

Type rookmachine

Het type rookmachine dat je huurt is afhankelijk van de grootte van de ruimte, het aantal mensen dat aanwezig is en het soort evenement dat plaatsvindt.

Veiligheid en gebruik van een rookmachine

Het is van belang om de rookmachine te bedienen volgens de instructies van de verhuurder om ervoor te zorgen dat de machine veilig wordt gebruikt. Zorg ervoor dat de rookmachine niet te dicht bij brandbare materialen wordt geplaatst, de rookmelders op locatie zijn uitgeschakeld en dat er voldoende ventilatie is om te voorkomen dat rook ophoopt en mogelijk schadelijk kan zijn voor de gezondheid.

ROOKMACHINE huren

Al met al kan het huren van een rookmachine een geweldige manier zijn om de sfeer van een evenement te verbeteren. Of je nu een klein feestje thuis organiseert of een groot evenement voor honderden mensen, een rookmachine kan bijdragen aan de gewenste sfeer en ambiance. Bij http://djunes.nl kun je terecht voor het huren van  rookmachines.

Transportkosten licht en geluid verhuur

De huur van de rookmachine is onder ons minimum verhuur bedrag van €50,- ex btw. De rookmachine is daarom niet los te huur maar wel in combinatie met andere producten.
Het is mogelijk om de rookmachine bij ons op te halen in Noordwijk maar we kunnen heb tegen meerprijs ook komen bezorgen. 
Bij losse verhuur met een totale huurprijs boven €150 excl. btw leveren we de eerste 15km gratis, zowel heen als terug.
0 - 15 km € 15,00
16 – 30 km € 30,00
31 – 45 km € 45,00
46 – 60 km € 60,00
61 – 75 km € 75,00
76 – 90 km € 90,00
91 – 110 km € 110,00
De prijzen zijn per rit. Dat betekend dat we bijvoorbeeld van 16-30 km € 30,00 rekenen voor brengen en €30,00 voor het ophalen. Dat komt op een totaal uit van €60,00 transportkosten. Alle bovenstaande ritprijzen zijn exclusief 21% btw.

Review

“Super ding, we zagen niks meer binnen! Ook fijn dat er nergens sporen achterbleven van de rook.”

35,00
42,35 incl. btw.
Rookmachine huren doe je bij djunes.nl. De rookmachine maakt een ruimte intiemer en laat kleuren verlichting er beter uit zien.

Waarom Djunes?

  • Persoonlijk contact
  • Ervaring sinds 2007
  • Altijd een aanbod op maat
  • Ruime keuze
Een vraag over Rookmachine huren?
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.