DJ boeken

Professionele DJ boeken?

Professionele DJ boeken? DJ inhuren voor alle gelegenheden.
✓ Ruime keuze ✓ Lage prijzen ✓ Ruim 15 jaar ervaring

Je kunt bij ons een DJ inhuren voor jouw feest. Van bruiloft DJ tot personeelsfeest DJ, bekijk ons grote aanbod op onze website.

Lees op deze pagina handige tips en informatie voor het boeken van een DJ.

Contact
 

Wat zijn de kosten voor DJ huren?

De prijs van onze DJ huren heeft met veel factoren te maken. Sommige DJ's zijn duurder omdat ze bekender zijn of omdat ze meer lichteffecten of DJ apparatuur meenemen. De prijs kan veranderen als een DJ korter of langer moet draaien of als er een langere afstand afgelegd moet worden.

De prijs van een DJ begint bij € 350,- zonder licht en geluid. Een DJ met licht en geluid begint met een all in prijs vanaf € 750,-.

Prijzen indicatie
 

Hoe lang draait een DJ?

De meeste DJ's draaien gemiddeld 4 uur per avond. Op de DJ artiesten pagina's kun je vinden wat de meerprijs is als langer draaien gewenst is.
 

Doet elke DJ verzoeknummers?

Veel DJ's spelen verzoeknummers maar het kan voorkomen dat de DJ niet alle verzoeknummers bij zich heeft. Mocht je een specifiek nummer willen horen dan raden wij aan om dit ruim voor het feest door te geven. Sommige DJ's draaien geen verzoeknummers dus mocht dit belangrijk zijn voor jou, helpen wij graag jouw wensen uit te laten komen.
 

Hoe lang duurt het op en afbouwen van een DJ Show?

Het opbouwen van een DJ show duurt gemiddeld 30 tot 60 minuten.
 

Wanneer komt de DJ aan op locatie?

De DJ is standaard 30 minuten voor aanvang op jullie feest. Mocht dit eerder gewenst zijn dan is dit in overleg meestal geen probleem.
 

DJ met of zonder licht en geluid inhuren?

Op veel website wordt er gesproken over DJ met of zonder licht en geluid maar wat betekend dit eigenlijk? Elke DJ heeft toch licht en geluid nodig? Dat klopt!

Soms is er op de locatie al licht en geluid aanwezig maar soms niet. In dat geval brengt een DJ of een geluidsbedrijf licht en geluid. Let erop dat je geen dubbele kosten maakt door spullen in te huren terwijl deze al aanwezig zijn op locatie.
 

Wat is een drive in show?

Een drive in show is een DJ show waarbij alle apparatuur meegenomen wordt, van DJ booth tot verlichting en geluid. Dit kan een allround DJ zijn maar ook een house DJ of feest DJ. Dit is echt super als het feest is op een locatie waar nog apparatuur aanwezig is. 
 

Personeelsfeest DJ

Personeelsfeest DJ boeken: Ben jij degene die dit jaar de DJ mag regelen voor jullie bedrijfsfeest, en wil jij jouw collega's dit jaar extra verassen tijdens het feest? Boek dan een van onze bedrijfsfeest dj's. Onze dj's hebben veel ervaring met personeelsfeesten en zullen zorgen voor een onvergetelijke avond. Bekijk hier het aanbod van onze bedrijfsfeest DJ's . 
 

DJ trouwfeest

DJ trouwfeest boeken: Wie is nou de beste bruiloft DJ van Nederland? Dat is een moeilijke vraag en het antwoord is voor iedereen anders. Bij een bruiloft is er vaak een heel divers publiek met verschillende muzikale wensen. 

Veel bruidsparen kiezen daarom een allround bruiloft DJ voor hum trouwfeest. Wij willen jullie graag helpen met het vinden van de juiste DJ voor jullie bruiloft. Bekijk hier het aanbod van onze allround DJ's . 
 

DJ met saxofoon

DJ met sax huren: Kun jij je jouw eerste ervaring met live muziek nog herinneren? Voor veel mensen geeft het live spelen van muziek een extra dimensie. Hoe gaaf zou het daarom zijn als je live muziek met een DJ kunt combineren? De combinatie DJ en saxofonist is een veelvoorkomende bezetting bij bruiloften en personeelsfeesten en geeft een extra dimensie aan het feest.
 

Band met DJ 

Band met DJ boeken: Kun je geen genoeg krijgen van live muziek dan kun je zelfs een band boeken naast de DJ. Dit geeft nog meer afwisseling voor jullie trouwfeest of bedrijfsfeest. Bij de combinatie band met DJ draait de DJ vaak in de pauzes, voor en na de live band.

Boek jij bij Djunes onze allround DJ, dan help wij jou om ervoor te zorgen dat dit tot in de puntjes geregeld is. Vraag een vrijblijvende offerte aan. Heb je op onze website niet kunnen vinden waarnaar jij op zoek bent? Wij helpen jou graag met persoonlijk contact de juiste DJ te vinden voor jouw bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement die aan jullie wensen voldoet.

Contact
 
DJ Booth
DJ Booth
Geluid
Geluid
Licht
Licht
DJ en  back-up DJ
DJ en back-up DJ
Evt. gepaste muzikant
Evt. gepaste muzikant
Vervoer, op- en afbouw
Vervoer, op- en afbouw
Muzikale afstemming
Muzikale afstemming
Afstemming met locatie
Afstemming met locatie
Reis- en parkeerkosten
Reis- en parkeerkosten
Jouw overige wensen
Jouw overige wensen
Vraag het Frank
Typ bovenstaande code over.

“Djunes heeft in samenspraak met ons de perfecte keuze gemaakt voor een onvergetelijke avond.”

  • Bruiloft
  • 75
  • Tespelduyn, Noordwijkerhout

Voor ons huwelijksfeest waren wij op zoek naar een goede deejay. Het vinden van de juiste persoon is door gebrek aan kennis en de wirwar van het internet voor ons vrijwel ondoenlijk. Frank van djunes heeft ons heel goed kunnen helpen. Hij kent als muzikant veel andere muzikanten waaronder deejays. Voor ons feest hadden wij bepaalde voorkeuren en wilden een bepaalde sfeer neerzetten. Frank heeft in samenspraak met ons de perfecte keuze gemaakt voor een onvergetelijke avond. Wij zijn hem enorm dankbaar.

Hans en Elma
Geen campingdeejay.
Maar een DJ die bij jouw event past.
Geen schelle speakers.
Gewoon loepzuiver geluid.
Geen ‘put your hands up’ als jij dat niet wil.
Gewoon de juiste sfeer.
Niet opgelicht.
Maar mooi verlicht.