Photobooth frames

Bekijk hier ons ruime aanbod van photobooth frames. De photo booth frames zijn in alle kleuren en stylen, er is er altijd wel een voor jouw gelegenheid. Of de fotoframe nu voor je bruiloft, feestje of babyshower is. Je kunt natuurlijk ook je eigen photo booth fotoframes maken.
Photobooth foto strips zijn een leuke en unieke manier om herinneringen vast te leggen op feesten en speciale gelegenheden. Deze kleine afdrukken, meestal in stripvorm, zijn een leuke verzameling foto's van de gasten van het feest of de gelegenheid.

De foto strips kunnen worden bewaard als herinnering aan de gelegenheid en worden vaak opgehangen als decoratie. Sommige mensen bevestigen ze ook aan hun gastenboek, waardoor ze een leuke manier zijn om terug te kijken op de gebeurtenis en de gasten die erbij waren.

Er veel mogelijkheden voor het personaliseren van fotobooth foto strips. Er kunnen bijvoorbeeld logo's, teksten en achtergronden worden toegevoegd aan de afdrukken, waardoor ze nog unieker en persoonlijker worden.