Fotobox Bruiloft

Maak je bruiloft onvergetelijk door onze unieke fotobox te huren! Verras je gasten met dit speciale extraatje voor slechts €350,-  inclusief 24 uur huur, 330 prints, een persoonlijk fotokader, transport, digitale foto's en btw. Met de 330 fotostrips kun je ongeveer 6 uur non-stop printen, wat perfect is voor vrijwel alle events. Bovendien rekenen wij geen transportkosten voor alle locaties binnen een straal van 50 km vanaf Noordwijk (ZH). Maak jouw bruiloft extra bijzonder met onze fotobox bruiloft!

 
Beschikbaarheid aanvragen
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.

fotobox huren voor op jouw Huwelijk

Met onze fotobox kun je met één druk op het scherm een foto maken die direct wordt geprint op een unieke fotostrip naar jouw keuze.

Na de bruiloft ontvang je alle digitale foto's via de mail, maar je kunt ook vragen om de foto's op een USB stick te ontvangen.

Onze fotoboxen zijn uitgerust met een spiegelreflex camera die elke foto automatisch scherp stelt en hebben een ringlight bovenop om voldoende licht te verstrekken zodat je ook op jouw huwelijksfeest mooie foto's kunt maken.
 

Hebben we jouw interesse gewekt? Selecteer het model wat jou het meeste aanspreekt en boek hem online.
 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Kies de gewenste dag

Kies het model
Zelfde techniek maar andere look.

Reserveren maar!

 • 24 uur huur
 • 330 prints, voldoende voor 3 uur non stop printen (Onbeperkt printen + €45,-)
 • 2 prints per foto sessie
 • Gratis transport*
 • Persoonlijk fotoframe
 • Foto's achteraf digitaal
289,26 excl btw.

 

“Photobooth hit!”

 • Verjaardagsfeest
 • 40
De fotobooth was een hit! Goede kwaliteit fotos en heel makkelijk in gebruik. Heel erg bedankt voor de fijne service.
Wilma


Photobooth fotoframe

De huur van de fotobooth op jouw bruiloft bevat een uniek, op maat gemaakt fotokader dat we maken met behulp van een door jou gekozen template.

Bekijk onze meer dan 100 fotostrip templates waar je uit kunt kiezen om inspiratie op te doen.

Standaard photbooth frames


 

Gastenboek bruiloft fotobox

Maak jouw bruiloftsherinneringen compleet met ons speciale photobooth gastenboek, waar vrienden en familie hun fotostrips in kunnen plakken. Onze photobooth zorgt voor onvergetelijke momenten, terwijl het gastenboek een blijvende herinnering biedt. Laat je gasten creatief zijn en creëer een uniek aandenken aan jullie bijzondere dag. Maak samen herinneringen die een leven lang meegaan.

photbooth bruiloft gastenboek 

Audio gastenboek

Dit alternatief voor het traditionele gastenboek geeft jouw gasten de kans om hun stem te laten horen. Hoe leuk is het om achteraf (of over 10 jaar) terug te luisteren naar de hartverwarmende felicitaties en hilarische verhalen van jouw vrienden en familie? Met een audio gastenboek in de fotohoek van de bruiloft wordt dit allemaal mogelijk, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over leesbare handschriften! 

Audio gastenboek huren

 


 
props bruiloft

Photobooth props bruiloft

Photobooth props zijn essentieel voor een onvergetelijke photobooth-ervaring. Deze set omvat 12 unieke photobooth props om de huur van jouw photobooth nog vermakelijker te maken. Voeg een speels element toe aan de foto's en maak de herinneringen aan je evenement nog levendiger en plezieriger.

Photobooth props bruiloft

 

Wat kost een fotobox Bruiloft?

Het huren van een fotobox voor een bruiloft kost €350,- inclusief btw. Deze prijs dekt een volledige huurperiode van 24 uur, inclusief een gepersonaliseerd fotoframe en 330 fotostrips. Bovendien ontvang je achteraf alle genomen foto's via een WeTransfer-link in je e-mail. Om het fotohoekje nog leuker te maken, bieden we de mogelijkheid om een prachtig glittergordijn en/of leuke fotoprops toe te voegen aan je bestelling. Je kunt deze extra's eenvoudig selecteren via een pop-upoptie wanneer je de fotobooth aan je offerte toevoegt.
 

Fotobox huren voor op jouw bruiloft 

“Wij hebben bij djunes de photoboot gehuurd, de service was super. ”

 • Bruiloft
 • 75
 • Beach Club Zomers, Katwijk

Wij hebben bij djunes de photoboot gehuurd  de service was super. Duidelijke afspraken en met vragen heel snel antwoord. De photoboot was en groot succes op de bruiloft, voor herhaling vatbaar

Wendy