Photobooth props

Photobooths zijn een geweldige manier om onvergetelijke herinneringen te creëren op feesten, bruiloften en andere speciale gelegenheden. Maar om die herinneringen nóg specialer te maken, kun je leuke photobooth accessoires en props toevoegen! In deze blog bespreken we enkele van de leukste en meest originele photobooth accessoires waarmee je je volgende feest nog gezelliger kunt maken. Photobooth accessoires worden ook wel photobooth props genoemd.


 

Photobooth attributen

Laten we beginnen met de klassieke props: hoeden en brillen. Hoeden zijn een geweldige manier om je gasten in de juiste sfeer te krijgen en een beetje gek te doen. Van grote feesthoeden tot boerderijhoeden, van cowboyhoeden tot zonnehoeden, er is een hoed voor iedereen! Ook brillen zijn perfecte fotobooth accessoires. Van grote ronde brillen tot grappige nepbrilletjes, ze voegen een speels element toe aan de foto's.

Bekijk onze fotopropsphotobooth attributen
Wie houdt er nu niet van een leuke mascotte? Grote knuffelbeesten zijn een geweldige toevoeging om foto's te maken met een persoonlijk tintje. Of het nu een grote teddybeer is of een reusachtig konijn, een knuffelbeest als fotoprop zorgt altijd voor veel gelach en plezier.

Photobooth huren

Een andere populaire optie zijn fotoframes. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, van klassieke fotolijsten tot opvallende grote frames. Ze voegen een thematisch element toe aan je photobooth en maken het gemakkelijker voor gasten om hun foto's te nemen.

Photo booth props voor bruiloften

Sommige bruiloften houden ervan om een beetje gek te doen, en daarom zijn grote photobooth accessoires een geweldige aanvulling op de fotobooth. Denk aan boa's, haarbanden, snorren en baarden. Deze fotoprops zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en zorgen voor een flinke dosis humor. Neem een kijkje op onze photobooth bruiloft pagina voor meer inspiratie.

Een van de leukste dingen aan het huren van een photobooth is de veelzijdigheid ervan. Dus voel je vrij om te experimenteren met verschillende props en accessoires. Het is tenslotte jouw feest!
 
De Hema biedt diverse fotoprops aan zoals:
Photobooth props Photobooth props

Bekijk hier de fotoprops van de hema


 
 
Share this page
Ask Djunes
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.

“We rented the photo booth from djunes, the service was great.”

  • Bruiloft
  • 75
  • Beach Club Zomers, Katwijk

We rented the photo booth from djunes, the service was great. Clear agreements and very quick answers to questions. The photoboot was a great success at the wedding, worth repeating

Wendy
Completely taken care of,
from arrival to departure
Wide choice, low prices
and 15 years of experience
The best DJ equipment
and photo booths
All under one roof,
with a point of contact